PolyMeta


Ezzel kereshecc blogokban is:





PolyMeta - az okos kereső

A klubról

A CsK megalakulásáról
itt találhatsz
infókat.



Egy kis ízelítő:
Hibbrid v 1.0
Hibbrid v 2.0
Hibbrid v 3.0
Levél a szalag mellől

Kontakt




Friss topikok

Tarda

Nincs megjeleníthető elem

Homár

Nincs megjeleníthető elem

AL

Nincs megjeleníthető elem

SMS az IP-re

Mix

Eddigi kukkolások:




Locations of visitors to this page

A szemorvosom ezt ajánlja:


Firefox 3

Ezt csak úgy:







Irfanview a képek csöcsörészéséhez:


Get it from CNET Download.com!

Adobe Flash Player:




Free fontkészletek:




miro vigyijó pléjer:




Freebies:






Creative Commons License

bagzómaCsKa & Csöcsörész Klub
by Dr Net Elek is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Hungary License


Google Pagerank, SEO tools



Hun-Web Linkek

pagerank
duma fórum
Directory of Humor Blogs
TopOfBlogs


Site Meter


Címkék

(•)(•) (9) ágy (2) ajándék (1) alkohol (4) állás (1) állat (3) állatmese (1) anya (1) autó (3) backdoor (4) bagzómacska (1) baleseti jegyzőkönyv (1) bálna (1) bankos csalás (1) bank of csk (3) batman (1) béna (1) bingó (1) boci (2) bömös (1) bor (3) buék (1) buzik (1) cigi (1) csetrulett (1) darts (1) drót (1) ébrsztőóra (1) egésség (2) elefánt (1) elsőőő (1) esküvő (1) fasz (1) fejel (1) férfiak (1) film (3) földralyz (1) fontos (1) foto (4) fotosop (1) függőség (1) gasztro (2) gyesznyó (2) gyikfélék (1) gyóccer (1) hajó (1) hazafi (1) hibbrid (11) hírdetés (2) hoki (1) húsvét (6) idióta (1) ima (1) internet (1) ital (3) játék (5) jég (1) jégfal (1) kaja (1) kama sutra (4) karácsony (12) karesz (1) karnevál (1) kerékpár (1) kérek szépen (1) kiállítás (1) kocsma (2) kocsmatúra (3) költemény (1) koncert (1) kosárlabda (1) kung fu (1) kutya (2) lángos (2) lecke (1) levél (7) lovagoknak (1) mastercard (1) medicina (1) medve (1) merci (1) mikulás (2) milf (1) mókahely (4) motor (3) mozi (3) munka (2) munkahely (3) naptár (4) nem video hanem gif (1) nincs egy rongyom (1) (2) nők (7) nőnap (1) nyaralás (2) nyelvlecke (2) nyomtató (1) nyúl (2) ojró (1) onlájn (4) orosz (1) paraszt (3) parasztok (5) pi (1) pia (3) plakát (1) pofon (1) póló (1) pszichológus (1) puna (4) rajz (1) reggeli (1) rejtvény (1) reklám (5) relytvény (1) rendelés (1) részeg (1) rock (3) rokk (3) rokk(o)(o) (1) sajt (1) sikoj (1) smart car (1) somlói (1) sör (12) spam (3) spiderman (1) spongyabob (1) sport (2) strandszezon (4) stressz (2) sufnituning (2) szabályok (1) szakmai rendezvény (1) szalma (1) székely (1) szemüveg (1) szerda (1) szesz (3) szórakozás (1) szótár (2) születésnap (2) szüret (1) találós kérdés (3) tanfolyam (2) társkeresés (11) tehén (1) tehenészlány (1) télapó (1) telefon (1) természet (3) túrista (1) tűz (1) tűzoltók (1) ügyességi (1) ütés (1) üzenet (1) valentin nap (1) vidámság (1) videó (2) vígjáték (1) világrekord (3) világválság (2) villantás (1) vírus (2) wc (1) zene (2) zoo (13)

2009.01.17. 03:19 Kisangyal

Szextörvények

Érdekességek a nagyvilágból...
 
Líbiában Kadhafi törvényekkel harcol a nők jogaiért: a vőlegénynek 35 ezer dollárnak megfelelő készpénzt, két marék aranyékszert, egy tevét, és alku tárgyát képező, bizonyos számú kecskét kell adnia a kiszemelt lány apjának. A szegényebb líbiai legények ezért Egyiptomba vagy Tunéziába utaznak asszonyt venni, mert ott még 200 dollárba sem kerül egy jó állapotban lévő feleség.

Indonéziában egy pár szavas törvénnyel intézték el a fiatalok könnyen fellobbanó vágyát: akit önkielégítésen kapnak, azt a törvény értelmében lefejezik.

Guam szigetén elismert foglalkozás a hivatásos közösülő. Feladata, hogy fizetség ellenében elvegye a fiatal lányok szüzességét. Ennek oka az a törvény, amely tiltja a még szűz lányok férjhezmenetelét.

Hong Kongban az a feleség, aki megbizonyosodott arról, hogy megcsalja a férje, annak törvény adta joga, hogy megölje hűtlen hitvesét. Egyetlen kitételt tesz a jog: az asszonynak puszta kézzel kell érvényt szereznie a törvénynek.

Kolumbiában külön törvény mondja ki, hogy az asszony csak a férjével élhet házaséletet. A nászéjszakán a menyasszony anyjának szemtanúként kell végignézni az aktust.

Bolíviában törvény tiltja, hogy egy férfi egyszerre közösüljön egy nővel és a lányával.

Londonban törvény tiltja az álló motorkerékpáron való közösülést.

Az angliai Liverpool városában a törvény egyedül a trópusi kishalakat áruló üzletekben engedélyezi, hogy a női eladók félmeztelenül dolgozzanak.

Alaszkában törvény tiltja, hogy a férfiak a városok utcáin rénszarvasokkal közösüljenek.

Maryland államban tilos gumi óvszert árulni automatából. Kivételt képeznek azok a nyilvános helyek, ahol alkoholos italok kaphatók. Az állam területén törvény tiltja az orális szexet.

Minnesota államban törvény tiltja a férfiaknak, hogy élő hallal közösüljenek. Ugyan ebben az államban tilos a férjnek a feleségével közösülni, ha fokhagyma- hagyma- vagy szardínia-szagú a lehelete. Amennyiben a gusztustalan ember nem mos fogat az asszony kérése ellenére sem, akkor ez súlyosbító körülménynek számít a bíró előtt.

Ohio államban tilos a hölgyeknek meztelenül mutatkozni egy férfi fényképe előtt.

Washington D.C.-ben, az amerikai fővárosban a párok csak hagyományos - misszionárius - pózban közösülhetnek.

Nevada állam törvényhozóinak tilos hímvesszőt formázó vagy utánzó ruházatban részt venni hivatalos értekezleten. Ebben az államban kötelező a gumi óvszer használata, házaspároknak is.

A kaliforniai Ventura megyében élő kutyáknak és macskáknak tilos írásos engedély nélkül közösülni.

Texas állam területén a disznóknak tilos a városi repülőtereken közösülni.

Texas államban megengedett a baromfiakkal való közösülés. A törvény szerint a csirkéket előre-hátra húzogatni tilos, a mozgást az akcióban résztvevő másik félnek kell végeznie.

A Texas állambeli Dallas megye területén tilos a hölgyeknek 30,48 cm-nél hosszabb szexuális masszírozót tartani a munkahelyükön.

West Virginiában tiltja a törvény a nemi együttlétet a 18,14 kg-nál nagyobb súlyú állatokkal.

Virginia államban található Romboch város lakóinak tilos villanyfénynél közösülni.

Arizona államban egy háztartásban csak egy guminőt és kettő szexuális segédeszközt lehet tartani.

Florida államban tilos tarajos süllel közösülni.

Mississippi államban törvény tiltja a férfiaknak, hogy szexuálisan felizgatott állapotban felálljanak a székükről.

Washington államban törvény tiltja a szüzekkel való közösülést. A törvény külön kiemeli, hogy nincs kivétel a nászéjszakán sem.

Utah állam Tremonton városában tilos a nőknek szirénázó mentőautóban közösülni.

Louisiana állam területén a törvény tiltja, hogy a taxisofőrök munka közben az első ülésen közösüljenek. Ez a tevékenység sem menet, sem várakozás közben nem folytatható.

Oregon államban tilos a férjeknek közösülés alatt káromkodni.

Illinois állam Oblong városának törvényei tiltják, hogy valaki közösüljön az esküvője napján akkor, ha az ünnepség előtt halászott vagy vadászott. Champagne városában törvényt sért, aki a ház- vagy a telekszomszédjának szájába vizel.

Iowa állam Ames városa megtiltotta, hogy a férjek közösülés után több mint három üveg sört igyanak.

Wyoming állam Newcastle városa börtönbüntetéssel sújtja azokat a párokat, akik az élelmiszerüzletek mélyfagyasztott árukat tároló kamráiban közösülnek.

Wisconsin állam Connorsville városkájában szigorúan tiltja a törvény, hogy a férj akkor süsse el a fegyverét, mikor a feleségének orgazmusa van.
 

165 komment

Címkék: puna


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Briguszka 2009.01.19. 11:28:54

@Rák Attantam:

Nem tom hogy én szinglihordába vagyok -é , de fél kézzel egyedül eszek zsíroskenyeret és mosni is tudok magamra meg a gyerekre is :)

Mokele-Mbembe 2009.01.19. 11:33:05

@Pepin bácsi: Megyek is motelt nyitni D. C. határán...

Grafit Macsek 2009.01.19. 11:38:56

Szevasztok!
Még most jutok addig, hogy mekköszönnyem Briguszkának a a védelmet!

Pepin bácsi 2009.01.19. 11:44:38

@Mokele-Mbembe: jó dílnek tűnik Titkár Úr

én meg mingyá elmegyek ebédelni, természetesen véletlenül

KÁJZERSZÓZE 2009.01.19. 11:44:57

@Mokele-Mbembe:
"Rém" egyszerű.

Valami dereng nekem régről, nem tudom honnan. Valami ojasmi lehetett, hogy kiskorúakra vonatkozott az ügy, valami lányiskolás téma vót talán. Eccer, amúgy meg ugyebár a nagy erkölcsi szigor. A bírót választják, szeretik, mert szigorú és a szűk lakókörnyezet erkölcsi normái szerint él és ítél is. ezért mgválasztják mindig a bírót. öreg mán, ezer éves és hüje is, de még dönt, ami náluk azt jelenti, hogy szabájt alkot. esküttek is vannak ugye, azok szintén heji erők. na így lehetséges ez a sok marhaság. aztán elfeledték - vélhetőleg miután meghalt az említett bíró - az új más elveket vallott. valószínűleg ezer más ellentétes szabály van már, de ez megmaradt, mert senki sem emlékezett már rá. valahol, valaki megtalálta, előszedte. jó, oké érvényes még, de sehol sem fogják alkalmazni, mert baromság. ezért célszerű a mai megoldás, hogy törvényt csak egy testület alkot. jobban nyomon követhető is, meg ki lehet zárni a nagyon nagy baromságokat. valami ijesmi.

Ja! csakhogy nehogy azt higgyétek, nálunk nincs ijen: a középkorban már volt nálunk arra törvény, hogy NEM TILOS a perben a bírónak ajándékot ani a feleknek....... 500 éve mondjuk.

Ki gondolhatja komojan, hogy ezek után, ebben az országban, ahol ijen komoj hagyománya van a vesztegetésnek, nem lesz korrupció?????

na ezért nevetséges.

Kájzer doktor törvények a múltból előadását hallottátok.

Briguszka 2009.01.19. 12:03:05

Nemám valami gyorséttermi kajálás lesz Pepin!!!
Mert a gyorsétterem még abban is hasonlit a prostikhoz hogy válogatott nyavalyákat lehet összeszedni ottan :)

Pepin bácsi 2009.01.19. 12:08:41

@Briguszka: :-)

borsóleves lessz meg brassóji kábosztasalátával

Briguszka 2009.01.19. 12:13:28

Gasztrocici: paprikáscsirke &nokelli

KÁJZERSZÓZE 2009.01.19. 12:19:24

@Briguszka:
leheccséges Brigusz, de én túléltam szerintem. pénteken a mekkdrájvban ettem, két sajtburgert, meg egy fűszeres békönös mekkfarm szenyát - utóbbit mer paraszt vagyok, ugye. túléltem. bár lehet, hogy nem érvényes a kísérlet, mert nemsokkal később végre slambucot ettem a tanyán.... na az lyó vót.
nem szettem össze semmit, remélem. azé eccer lehet enni ijen kaját is, főleg részegen éjjel gyalog a mekk drávjban. kinek van ijen élménye még??????

Mokele-Mbembe 2009.01.19. 12:22:57

Hajaj... Pécsi mekdrájv száz méterre vót a kollégiumtól. Még berregtünk is, miközben sorban álltunk az ablak előtt

KÁJZERSZÓZE 2009.01.19. 12:23:55

@Briguszka:
itten meg foghatymás ótvaras krumpli (burgonya, kolompér, vagy esetleg grulya) pürével. több elnevezés nem lyut eszembe...

Jó étvágyat mindenkinek!!!!!

Briguszka 2009.01.19. 12:30:56

Nálunk a kollégiumtól nem messze Kőszegen a poncihter borozó volt és nagyon gyorsan tudtunk ottan zsíroskenyeret enni + inni hozzá egy olcsó kisfröccsöt. ( Akkor ez most gyorséttermi kajálás vót?)

KÁJZERSZÓZE 2009.01.19. 12:42:39

az bizony Brigusz! Nem-e kaptatok-e el valamit tülle? hibbriddet esetleg?

Pepin bácsi 2009.01.19. 13:01:54

@KÁJZERSZÓZE: nakam vót écckajai berregős mekkdrájvos élményem :-)))

@Mokele-Mbembe: ottan a Búza térnél Titkár Úr ?


Aszonta a pléhbanános úr hoty mostanság aszaltalmás vilmost kortjolgat, És hoty iggeniggen lyóféle ital.
Valaki mek tuggya esztet erősitteni ?

Briguszka 2009.01.19. 13:06:07

@KÁJZERSZÓZE:
Csak csökkentett dosist fogyasztottunk, attól nem kapsz hibbridet

KÁJZERSZÓZE 2009.01.19. 13:15:05

láttad az avataromat Pepin úr?
a fájerfoksz mutati. na aztat a mókust úty híjják Dzsonatan VILMA. Érted-e? az ital finom, fotyasztássa erőssen lyavallott.....

Ha mán kedvenc lyátékosomat említem, szeginy csávó részegen vezetett Floridában. majnem elütött valakiket, a zsandárok megfogták, nem engedelmeskedett. bilincs, letartóztatás, 6500dolcsi óvadék. a név kötelez????
(Dzsozef vice úr ne röhögj!!!!)

Pepin bácsi 2009.01.19. 13:20:58

@Briguszka: zsíroskenyérből vagy fröccsből ?

Pepin bácsi 2009.01.19. 13:25:52

@KÁJZERSZÓZE: nem hiszem, hogy a plébános úr erre a vilmára gondolt alma ügyileg :)

KÁJZERSZÓZE 2009.01.19. 13:45:08

szép nagy erős szerecseny.....
ki tudja, sok furcsal pléh bánatos van....

Pepin bácsi 2009.01.19. 13:55:07

Ez a mi pléhbánosunk nem tűnik ojjanak mint a ki a szerecsenyeket kedveli....
...oszt mit lehessen tunnyi hoty mi relytőzik a baktersapka alatt

Briguszka 2009.01.19. 13:59:10

Fehér változatban nincsen Vilma?

Pepin bácsi 2009.01.19. 14:01:21

@Briguszka: fehér szerecseny ????
májkül dzsekszonra gondoltál-e ?

Briguszka 2009.01.19. 14:04:15

A májkel dzsekszon az olyan mint egy csúnyácska fehérbőrű NŐ!

Pepin bácsi 2009.01.19. 14:09:43

Mek ha mekfognád széttesne mint lego apró darabokra

Briguszka 2009.01.19. 14:11:25

én inkább ollyan kockásinges , farmeros bakancsos kanadajji favágós típusú legénnyel szeretném megszegni az ámerikás törvényeket ha lehetne kérnem

Briguszka 2009.01.19. 14:20:07

@KÁJZERSZÓZE:
Doktror Úr , abszolut illlyet rendelt nekem az orvos. Kicsit fijjatalka (1980??), de majd a rutinnyát pótojja a fiatalos erős és lendület. aztán hogyé aggyák a fijjút?

Pepin bácsi 2009.01.19. 14:20:55

@Briguszka: tarajos sült is szeretnél ?

Briguszka 2009.01.19. 14:23:17

ha egy 8o-as születésű fijjúval költözöm kanadába az nem pedofilijja-e a részemről???

Pepin bácsi 2009.01.19. 14:27:56

esztet az Angel tunná mekmondani

Briguszka 2009.01.19. 14:29:23

Akkó mégse kanadába megyek hanem nyúzélandra.

Pepin bácsi 2009.01.19. 14:33:19

nyúzélandon is vannak kanadaji fanyűvők ?

Troppauer Hümér 2009.01.19. 14:41:07

Trallala ééés Pittypiritty!

Rohaggyon meg a hétfő!

Zuzuka 2009.01.19. 15:13:54

gyónapot!
hogy a rénszarvas közösüjjön ezzel a rohatt Q. karvajjal Alaszka uccáin!!!
trallala

Pepin bácsi 2009.01.19. 15:23:29

@Zuzuka: most néztem a kalendárilyumot, holnapután SZEEEEEEEERDA lesz a lyavából !
Lyól-e látom-e a dolgot-e ?

Zuzuka 2009.01.19. 15:30:14

@Pepin bácsi: lyól, lyól, akkora SZERDÁT csapunk, hogy kettéáll a fülünk is tőlle!:)

KÁJZERSZÓZE 2009.01.19. 15:30:45

@Briguszka:
Shockey signed a five-year contract extension with the Giants on October 12, 2005, making him the highest paid tight end in professional football. The contract has Shockey earning $26.38 million through 2011. Shockey turned in another strong performance during the 2006 season, catching 66 passes for 623 yards and tying a career-high with 7 touchdown receptions. For his efforts, Shockey was named to the Pro Bowl.

26,38 millió USD 5 évre. már nem a giantsben nyomja, hanem nálunk, a jelenlegi zsozsóját nem tudom, de sztem kevesebb talán.
wiki:
en.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Shockey

Zuzuka 2009.01.19. 15:36:06

na, Briusz, érdek kicsukva!:)

Pepin bácsi 2009.01.19. 15:40:02

@Zuzuka: lyó eszt hallani :)

Dottore, 26.38 dollárért, ezen az árfolyamon, én is lenyomnék öt évet.
Hol köll lyelentkezni ?

Pepin bácsi 2009.01.19. 15:44:55

hejesbittek: 26,38 millilyólyér, ofkorsz

havajj 2009.01.19. 15:46:07

@KÁJZERSZÓZE: az az igazi, sorbaállni a kocsik között, úgy hogy alig álsz a lábadon. :)
vót szerencsém párszor ilyenbe.
sőt, péntek este sportcsöcs után én is mekfarmot nyomtam. menübe.

Mokele-Mbembe 2009.01.19. 15:49:51

@Pepin bácsi: Ottan bizony a Búza téren. Ott van mögötte a kóter, mostan kidózerolták előle a putrit, ha lekközelebb arra jársz, remekül látni a tetthelyet.

Pepin bácsi 2009.01.19. 15:51:14

@Mokele-Mbembe: a kótert is le foglyák bontani, aszonta kislyányom

havajj 2009.01.19. 15:52:50

@Zuzuka: érdek kicsukva mi?
ennyi pénzér még én is majnem kiköltöznék kanadába egy 80as születésű fijúcskával.

Pepin bácsi 2009.01.19. 15:59:51

@havajj: asszem ety ijjen 80as kanadaji favágó rendesen megrendezné a kis tested. Én a hejedbe mekgondolnám a dógot.

Zuzuka 2009.01.19. 16:03:06

jaj, havajj, ne má!!!
én ety 80-as favágóval semmiképpen:) érdekből se::DD

havajj 2009.01.19. 16:05:36

Mongyuk most hogy megnéztem a képét, én se biztos. :(
Hamár eccer buzi leszek, az én férjem legyen a legszebb.
Csinos, karcsú, nagy mellek, műköröm, stb...

Zuzuka 2009.01.19. 16:05:50

KÁÁÁÁJZER!
egymás ellen szurkolunk a super bólon! hehe

havajj 2009.01.19. 16:06:29

@Pepin bácsi: maj rúgok, harapok, minnegy rosszkurva :)

Pepin bácsi 2009.01.19. 16:15:28

@havajj: na lyól van, ha mek tudod véddeni maga, akkó meggyugottam akkó

Pepin bácsi 2009.01.19. 16:24:52

Két pap kiment késő éjszaka zuhanyozni. Már meztelenre vetkőztek, mikor eszükbe jutott, hogy elfelejtettek a fürdéshez szappant vinni. János atya
mondta, hogy van szappan a szobájában és elment érte anélkül, hogy felöltözött volna. Magához vett két darab szappant, egyet-egyet mindkét kezébe, majd elindult vissza a zuhanyzóba.

Már félúton járt lefelé, mikor látta, hogy három apáca jön vele szemben
felfelé. Nem volt olyan hely, ahová elrejtőzhetett volna, így mozdulatlanná merevedve megállt a fallal szemben, mintha csak egy szobor volna.

Az apácák megálltak mellette és csodálkoztak, milyen életszerűen néz ki.
Ekkor az első apáca hirtelen megragadta és meghúzta a férfiasságát.
Megijedvén, elejtette az egyik darab szappant.

- Nézzétek, egy szappan-adagoló!

Hogy leellenőrizze az elmélet helyességét, a második apáca is meghúzta a pap férfiasságát, mire az elejtette a második szappant is.

A harmadik apáca sem akart lemaradni. Meghúzta egyszer. Semmi. Meghúzta másodszor. Semmi. Meghúzta harmadszor. Még mindig semmi. Elvesztve türelmét,
megrángatta még párszor, majd felkiáltott:

- Uramatyám! Ez még kézkrémet is ad!

Grafit Macsek 2009.01.19. 16:35:33

Pepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:)) ne röhögtessé, itten a munka dandárja folyik éppp!!!

Pepin bácsi 2009.01.19. 16:46:59

Ide meg megérkezett a Kispepin Kaposvár városából. Már megint ötösre vizsgázott a kis francos :)
Nagy öröm, bódoccág ez nekem !

Pepin bácsi 2009.01.19. 17:13:47

lécöltem

Csővágó !

Kisangyal 2009.01.19. 17:35:57

Gyónapot!

Má soxor montam Briguszka, hogy gyere, itten válogathatnál kedvedre a sok kockásinges favágók közül!

havajj 2009.01.19. 17:53:44

A kockás ing cekcuális-e?

Mokele-Mbembe 2009.01.19. 17:56:00

Haza-e húzok a büdös francba?

Haza bizony. Csöv.

Kisangyal 2009.01.19. 17:56:06

Hi Havajj!

Kockás ingem pulóverem, zsebembe hordom a revolverem...

Az attól függ ki hordja :)))

Kisangyal 2009.01.19. 17:57:48

Bájbáj Mokele!

Oszt hogyé aggyák ottan négyzetméterét? :DDD

Hen Csi 2009.01.19. 17:59:51

Jó estét! Hazaértem én is!
Mingyá állok nekije modelleznyi a gyerekkel! (millió apró darab összeragasztása egy olyan útmutató alapján, amit térképnek, vagy szabásmintának is nézhetnék akár)
Gondoljatok rám!

Briguszka 2009.01.19. 18:25:55

@havajj:
A kockás ing az attól függően cekcuális tárgy hogy ki viseli:

Lovagináknak:
l. változat: májkeldzsekszon kockásingben iszonyúúúúú gááááz

2. változat: szomszéd 8o éves bácsi szalmakalapban kockásingben nagyon cuki de nem cekcuális

3. változat: a férj, élettárs , barát kockás ingben : csak nem dolgozni fog valamit a teleken , a kertben, garázsban? nem cekcuális, max unalmas

4. változat: kanadajji favágó típusú legény támasztya a "hivatal" pultyát kezében egy korsó ser. Na ez már a férfijjas változat és egyben cekcuális is :) (természetesen ha a férj, barát, élettárs csinálja ezt akkor erősen elítélendő :-) )

5. változat: az alkalmazott csudatestű kertész hasig lazán kigombolt kockásingben nyírja a sövényt ez a No 1 változat, 10-es skálán 10 pont.


Lovagoknak:
1. Anyós eljön segíteni gyomlálni a teleken , kölcsön kapja a te kockásingedet. Teljes mértékben aszexuális.

2. Asszony pucolja az ablakot a te kockásingedben. Kicsit unalmas, bár ha áll a létrán és nincs rajta nadrág, elmegy...


3. változat: szigorújjan lovagok részére: a comcéd bögyös bombázó a Te kockásingedben reggel : na ez ám az No 1. cekcuális kockásing

Hen Csi 2009.01.19. 18:41:52

6. változat: 185/120 legény rockkoncerten farmerben, kockás ingben hosszú hajjal 10-ből 12pont

havajj 2009.01.19. 18:43:45

látom Brigusz, téged nagyon megfogtak a favágók :)
azé ne éld bele magad, nem mind túl okos :)
www.youtube.com/watch?v=dJYAOFNHmX0

Briguszka 2009.01.19. 18:55:48

A kábelszerelőket is nagyon bírom Havajj ha ez számít valamit. Egyébként meg a cekcuális részhez nem kell okos csávó. Okos csávó csak a szerelemhez kell. :)
Ha rajongani akarok valami okos fijjúért arra meg ott van a Hümér !

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2009.01.19. 19:11:00

Lyóstét kíványok.

Régen majj' megvesztem egy ollan farmerszerkóért (Jackievel, ofkurszk) amit kockás anyaggal béleltek. Főleg a piros alapon feketemintásért.

Pedig az még 56-ban volt divatos, csak retrófílinges voltam. Mer' az ingbe is…

Hogy ez millen pontyszámot ér, azt nemTom, nemJim.

Briguszka 2009.01.19. 19:14:09

@Mormogi Papa: Kockás béléses farmerszerkóra ugyanaz vonatkozik mint a kockásingre :) attól függ a pontszám , mi lapul alatta ...

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2009.01.19. 19:21:47

Akkó má régen rossz… az nekem nem lesz meglepetés - illetve igen meglepődnék, ha olyasmit találnék, ami felvillanyozna…
Mármint a saját farmeremre vonatkozólag.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2009.01.19. 19:24:26

A hason lat nekem is tetszett: mer az
Ol' McDughatsz had a farm és a sarkangyalok - izgalmasnővérek télleg sokmindenbe hasonlítanak.
Amíg csak a képet látod marhajól néz ki, de a valóságban… És ez csak egy a sok közül :-)

Briguszka 2009.01.19. 19:25:56

Tudod MP, a magamfajta egyszerű csajok, dumálnak amit akarnak, az olyan kockásinget szeretik leginkább amelyikben egy kedves, okos fiú bújik meg akinek szíve is van. és onnantól már nem számít hogy néz ki...

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2009.01.19. 19:33:06

@Briguszka:
Ja, akkó' jóvanakkó'.
Szerintem ez köcsögös - izé, kölcsönös. Már akinek van esze.
Akinek meg nincs esze, legyen notesze - mondotta volt egy kori főn ököm.
Meg az egyhúronpendülés is játszik biztosan. A hat húr meg legkivált…

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.19. 19:37:13

brigusz, zuzu, macsekok
gulyaslevest fozok
1 oraja olvasom a recepteket
szerontem mekk tudom csinalni, de ha rviden osszefognalnatok az mekknyugtatna
nem tuttuk megverni a szlovakokat

Troppauer Hümér 2009.01.19. 19:39:38

Gyóestétet!

Hazaértem már egy idelye.

@Hen Csi:
Modell, vagy makett?
Kollégám fél évig rakott össze egy akkora makettrepükőt, ami a tenyeremen elfér. Csiszolgatta, festette, ragasztotta, festette, matricázta, stb.
Nem eccerű művelet szerintem.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2009.01.19. 19:42:05

@Troppauer Hümér: Az Jóóóó !!!
Mer ha makett, akkó hónapszerda !

Juhéj! (Hámozott.)

Troppauer Hümér 2009.01.19. 19:44:40

@Mormogi Papa:

Salynos máma mék csak qrwa7fő. :(

Birkabőremásképp! (pucolt, sózott)

Troppauer Hümér 2009.01.19. 19:47:46

@hagyma:

Aszt nem tudok főzni, de ha gondolod leírok egy pujkareceptet.

Briguszka 2009.01.19. 19:49:41

@hagyma:
Felénk a gulyás valamiféle perkelt alapon kezdődik ( marha oder sertés, ínségesebb időkben pulykafelsőcomb filé) Perkeltet főzni meg már tudsz , ugye.
Ezen kívül én rakok bele sárgarépát egy kis petrezselyemgyökeret is karikázva. majd ha ezek már majdnem teljesen készre főttek, jelentékenyebb mennyiségű krumplit kockázva, majd amikor már kész akkor egy tojásból, amennyi lisztet felvesz keverek egy nokedlitésztánál valamivel sűrűbb cuccot és kiskanállal beleszaggatom galuska gyanánt a forró levesbe. Ha felforrt és a galuskák a tetején úsznak, kész. Elég tartalmas. Megáll benne a kanál. Hát mifelénk így szoktuk.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2009.01.19. 19:50:24

@Troppauer Hümér:
Millen sportba indulnak hétfős csapattal?
Ebbe nemigen vogymuk szagértő…

Briguszka 2009.01.19. 19:51:50

Ja a fűszerezés: pirospaprika,só , bors, pici fokhagyma, pici kömény még a perkelt korszakában, meg egy kis erőspista se árt semmibe se.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2009.01.19. 19:53:02

Na, most jól itthagyom a karvalyt a pácba. Most marcingolhatja magamagát.
Kár, hogy nem indonézijába él…
(Amúgy ott van a legtöbb muzulmány.)

Briguszka 2009.01.19. 19:54:57

karvalllygulasch, he?????

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.19. 20:08:17

thx brigusz valahogy igy kepzeltem, en mongyuk jo levesesen szeretem
mekkcsinalom marhabola purkultet, olyan masfel kilot vett Mary, aztan van 2 kilo kolomper azt majd a vegen
ja van so bors paprika erospaprika paradicsom, komeny
petrezseleyem meg sargarepa , mas zoccseg nem van
hat osszdobom valahogy lesz amilyen lesz
Mary amugy is hizik mellettem

Briguszka 2009.01.19. 20:09:35

más zőccség nem is kell , csak a perkelt alá a hagyma!!!!!

Troppauer Hümér 2009.01.19. 20:11:41

A pujkareceptet új postba tettem.

LEHET ELSŐZNI!!!

Briguszka 2009.01.19. 20:14:53

Ha ennyi a cucc Hagyma akkor a nokellije inkább két tojatból legyen :)

Briguszka 2009.01.19. 20:15:48

Lehet bele Hümér, de akkor már babgulasch és a babot elébb én be szoktam áztatni az meg sok idő

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.19. 20:20:12

babgulyast olyan hete csina;ltam meg ott figyel a fagysztoban vagy 5 adag kis muanyag szarokban
a csipetketol fazok, de dogojjek meg ma mkkprobalom
na menek hagymat puccolni

Kisangyal 2009.01.19. 20:21:46

Hi Hagyma!

Jól írta a Briguszka, csinájjál perkeltet ety kis cuminnal, mehetnek beléje a répák, de én nokedli helyett krumplájt teszek beléje.
Ha levesesebben szereted több víztet öncsél rája oszt jóvan.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.19. 20:23:51

krumplival lesz meg kis csipetkevel ha sikerul
nekem most asz a fo gondom, hogy most a porkoltalapot ha mekkcsinalom akkor ugye a klompert kesobb kell hozzaadani de akkor kell tobb viz
namost bovebb vizen csinaljam a megporkolt porkoltet es ugy a krumpli vagy hat majdnem kes z a purkult akkor meg viz es ugy a krumpli
anyam meg nincs onlany

Troppauer Hümér 2009.01.19. 20:25:15

@hagyma:

Nekem kűdhecc egy adag babgulyást a fagyóból.

Kisangyal 2009.01.19. 20:26:26

A krumplájt csak a végin kell belerakni, mert hamarabb mekfő minna többi és akkor ötesz rája még vizet ofkorsz :)

Briguszka 2009.01.19. 20:28:49

Angel én meg krump-lee-t is rakok bele és nokellit is , igazi egytálétel lesz, csak egy kis kelt palacsintát szoktam mellé vagy valami hasonló light másodikat

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.19. 21:12:00

kudok humer szuvessen

na jo van de mielott beleteszem a klompert meg a reppat, akkor emeljem a vizmennyiseget vahy mar a purkultet nagyobb H2O-val csinajjam?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.01.19. 21:13:57

amugy minden felszeletelve lepucolva tisztitva
asszem ebben a teflonyos prokoltfozmoben megcsinalok egy majdnem kesz marhapurultet, oszt atontom a naffazekba teszek hozza vizet meg klompert meg repat meg kotozott petrezselymet
es igy
megnezem jtt-e ma joanyam, mer mary az most jon hallom
hehe

Kisangyal 2009.01.19. 21:43:27

Briguszka nekem a krumpli után má nem fér bele semmi, azé szoktam így :D

Hagyma! Én úgy szokom, hogy cuminosperkelt, utána répa kevés vízzel, amikor puhulgat krumpláj megint vízzel.
süti beállítások módosítása