Nnnna, akkó Józkapidza:
Az egész úty indul hoty a Pepinné belegyúr a tésztába némi - nem kevés - oregánót meg durvára õrült színes borsot.
Ennekutánna érkezik Józka.
Oszt akkurátusan bekenyi a pidza felülettyit foghajmás olajjal, de nagyon.
Ekkor kicsit a sütõ segiccségével rájja szikkasztyuk a zolajat.
Asztán ha kivettük a sütõbüll mekkennyük kecsuppal.
Mikó ez megesett iszunk ety sört mer nagyon mekszomlyaztunk a nagy munkában/tól.
A sör elfogyasztása után megraktyuk, de nagyon, sonkával, szalonnával, kolbásszal és durvára vágott veres hagymával.
És végül, mintegy mekkoronázandó az egész mûvet, mekszórgyuk ecetes CSERESNYEPAPRIKÁVAL.
Azután, hogy kibasszunk a zellenséggel, vastagon mekszórjuk lereszelt sajttal (füstölt és nem füstölt vegyessen).
Beraktyuk a sütõbe.
Amíg sül, megiszunk még egy sört, ha van otthon pálinka, akkor azt is.
Meg elszivunk ety cigit.
Tálalás után locsulhatunk rájja még ety kis fokhagymás csiliszószt. Csak úgy, az ize mijatt.
Fogyasszuk jó étvággyal !!!!
ps: fosás garantált !
én magam is aszittem hoty megellek
Az utolsó 100 komment: