Ez a kütyü - különösen télvíz idején, külvilágtól elzárt állapotban - nattyon lyó szolgálatot tehet otthon. Nyáron mobil üzemmódban is alkalmazható. Találós kérdés: Mijez?
Update:
Ez az az eszköz, amellyel otthon egyszerűen tudja elkészíteni a legkiválóbb minőségben a kedvenc sörét.
A kanadai Nemzeti Egyetem által szabadalmaztatott eljárás egyesíti a házi sörkészítő eszközök előnyeit és biztosítja a soha nem tapasztalt minőséget.
A SÖRKÉSZÍTŐ GÉP egy zárt, nyomás alatt álló erjesztő rendszer, ami megőrzi az erjesztés ideális feltételeit, valamint megakadályozza az ízanyagok kijutását a levegőbe. Csapolhatja a sört frissen onnan ahol az készült, így kapja a lehető legzamatosabb sört. A sörcsap szárának megfelelő mozgatásával tudja befolyásolni a sör és a hab megfelelő arányát a pohárban. Nagyobb nyomás és kisebb nyitás több habot eredményez. Ha a sörcsapot nagyobbra nyitja, csökken a nyomás, ami kevesebb habot eredményez.
100% ban természetes összetevőket tartalmaz, garantáltan vegyszermentes! Csak add hozzá a sör alapanyagok egyikét, és 7-10 nap alatt 28 korsó igazán ízletes és eredeti sörkínálatod lesz! Honey Brown, Canadian ale, Pale Ale és még sok választék! Kipróbáltuk, fantasztikus élmény a saját sörödtől illuminált állapotba kerülni (szalonképes szóhasználattal). A sörkészítő gép kanadai termék, magyar termék, illetve sörkészítés folyamat leírással!!!
Alapanyagok a géphez:
Használati útmutató:
Töltsön vizet a SÖRKÉSZÍTŐ GÉP-be a töltési jel 1/3-áig. Adja hozzá a BEER MIX tartalmát. Adja hozzá sörélesztő, amit a BEER MIX-hez mellékeltünk. Most töltse fel vízzel a jelig. Légmentesen zárja le a kupakot és nyomás szabályozó szelepet. Helyezze el olyan helyre a SÖRKÉSZÍTŐ GÉP-et, hogy az a következő 3-5 nap alatt zavartalanul tudjon erjeszteni. Most még ne adja hozzá a CO2-t . Öntsön egy kis vizet a nyomás szabályozó szelep tetejére, hogy az erjedés sebességét meg tudja figyelni. Az erjedés befejeztével (3-5 nap elteltével lassan buborékok jönnek át a vízen), helyezze a SÖRKÉSZÍTŐ GÉP-et hűtőszekrénybe a következő 4-5 napra, hogy az állagváltozás és letisztulás elkezdődhessen. A sör ebben az időszakban gyorsabban tisztul le hideg hűtőben. A természetes szénsav, ami az erjesztési folyamat alatt keletkezik, ebben az időszakban épül be a sörbe és csökken a belső nyomás. Mintavételezéssel lehet a hab mennyiségét beállítani a sörben. Ebben az időszakban a patronból történő szénsav hozzáadásával lehet növelni a hab mennyiségét, vagy felszolgáláskor lehet hozzáadni.
Az utolsó 100 komment: