PolyMeta


Ezzel kereshecc blogokban is:





PolyMeta - az okos kereső

A klubról

A CsK megalakulásáról
itt találhatsz
infókat.



Egy kis ízelítő:
Hibbrid v 1.0
Hibbrid v 2.0
Hibbrid v 3.0
Levél a szalag mellől

Kontakt




Friss topikok

Tarda

Nincs megjeleníthető elem

Homár

Nincs megjeleníthető elem

AL

Nincs megjeleníthető elem

SMS az IP-re

Mix

Eddigi kukkolások:




Locations of visitors to this page

A szemorvosom ezt ajánlja:


Firefox 3

Ezt csak úgy:







Irfanview a képek csöcsörészéséhez:


Get it from CNET Download.com!

Adobe Flash Player:




Free fontkészletek:




miro vigyijó pléjer:




Freebies:






Creative Commons License

bagzómaCsKa & Csöcsörész Klub
by Dr Net Elek is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Hungary License


Google Pagerank, SEO tools



Hun-Web Linkek

pagerank
duma fórum
Directory of Humor Blogs
TopOfBlogs


Site Meter


Címkék

(•)(•) (9) ágy (2) ajándék (1) alkohol (4) állás (1) állat (3) állatmese (1) anya (1) autó (3) backdoor (4) bagzómacska (1) baleseti jegyzőkönyv (1) bálna (1) bankos csalás (1) bank of csk (3) batman (1) béna (1) bingó (1) boci (2) bömös (1) bor (3) buék (1) buzik (1) cigi (1) csetrulett (1) darts (1) drót (1) ébrsztőóra (1) egésség (2) elefánt (1) elsőőő (1) esküvő (1) fasz (1) fejel (1) férfiak (1) film (3) földralyz (1) fontos (1) foto (4) fotosop (1) függőség (1) gasztro (2) gyesznyó (2) gyikfélék (1) gyóccer (1) hajó (1) hazafi (1) hibbrid (11) hírdetés (2) hoki (1) húsvét (6) idióta (1) ima (1) internet (1) ital (3) játék (5) jég (1) jégfal (1) kaja (1) kama sutra (4) karácsony (12) karesz (1) karnevál (1) kerékpár (1) kérek szépen (1) kiállítás (1) kocsma (2) kocsmatúra (3) költemény (1) koncert (1) kosárlabda (1) kung fu (1) kutya (2) lángos (2) lecke (1) levél (7) lovagoknak (1) mastercard (1) medicina (1) medve (1) merci (1) mikulás (2) milf (1) mókahely (4) motor (3) mozi (3) munka (2) munkahely (3) naptár (4) nem video hanem gif (1) nincs egy rongyom (1) (2) nők (7) nőnap (1) nyaralás (2) nyelvlecke (2) nyomtató (1) nyúl (2) ojró (1) onlájn (4) orosz (1) paraszt (3) parasztok (5) pi (1) pia (3) plakát (1) pofon (1) póló (1) pszichológus (1) puna (4) rajz (1) reggeli (1) rejtvény (1) reklám (5) relytvény (1) rendelés (1) részeg (1) rock (3) rokk (3) rokk(o)(o) (1) sajt (1) sikoj (1) smart car (1) somlói (1) sör (12) spam (3) spiderman (1) spongyabob (1) sport (2) strandszezon (4) stressz (2) sufnituning (2) szabályok (1) szakmai rendezvény (1) szalma (1) székely (1) szemüveg (1) szerda (1) szesz (3) szórakozás (1) szótár (2) születésnap (2) szüret (1) találós kérdés (3) tanfolyam (2) társkeresés (11) tehén (1) tehenészlány (1) télapó (1) telefon (1) természet (3) túrista (1) tűz (1) tűzoltók (1) ügyességi (1) ütés (1) üzenet (1) valentin nap (1) vidámság (1) videó (2) vígjáték (1) világrekord (3) világválság (2) villantás (1) vírus (2) wc (1) zene (2) zoo (13)

2008.11.23. 11:59 Dr Net Elek (törölt)

Stroboszkóp - Nyilas

 Ebben a hónapban a csütörtököt ünnepeljük. Merhogy a nyilasnak ez a szerencsenapja.

 

November 22. - December 21.
Jelleg:
Tűz
Szín: kárminvörös és világoskék
Drágakő: zafír és türkiz ékszerek a harmonikus kiegészítői öltözékének
Szerencsenap: csütörtök 
Szerencseszám: 6 és 3
Virág: liliom, százszorszép, begónia, szegfű
Uralkodó bolygó: Jupiter
Szerelmes: Kos, Oroszlán, Ikrek

 

Én, önkifejezés
Néhány jellemző tulajdonsága címszavakban: békeszerető, tisztességtudó, intuitív, jóakaratú, derűs, gyorsan haragvó, gyorsan békülő, nyílt, független, szabadságszerető, vállalkozó kedvű, széles látókörű, kettős természetű, túlhajszolt, heves, féltékeny.

Ezt az embert a lelkesedés hajtja. Döntéseit emelkedett hangulati érzés kíséri. Belső, magasabb énnek, magasabb követelménynek akar megfelelni, ami táplálkozhat vallásos ihletből vagy elvi meggyőződésből. A rendkívüli érdekli. Mindig túllát azon, ami van, a hétköznapin, mert azt nézi, aminek lennie kell, vagy lennie kellene. Ha célja, vágya megvalósíthatónak látszik, mindent ki tud hozni magából. Nem szereti, ha gyámkodnak fölötte, egyéniségének, személyiségének megfelelően szűkebb vagy tágabb, de szabad mozgástérre van szüksége. Ha bizalmatlanságot érez maga iránt vagy becsapják, akkor toporzékol, vagy belebetegszik. Erősen tud dacolni, ha küzdőtérre kényszerítik. A nagyon alacsony színvonalú vagy erkölcsileg kisiklott Nyilas típusúaknál ezek a tulajdonságok szélhámosságba vagy hamis pátoszba, üres pózolásba csúsznak át.

A Nyilas típusú ember optimizmusa szinte elnyűhetetlen. És ez szerencséje is, sok bajon, nehézségen átsegíti. A problémákat, ahol lehet, békés úton rendezi el. A hódítási és a kalandvágy szintén jellemző tulajdonsága. Mindenben a nagyság utáni vágy fejeződik ki.

Nehezen viseli a köznapok szürkeségét, ahol megtörik a lendület, ahol nincs szükség lelkesedésre. A taposómalom hamar felőrli erejét, a szabad vállalkozás viszont, aminek tétje van, megsokszorozza.

A Nyilas-szülött életének sajátos íve van. Ifjúkorában felvillan benne az a maximum, amit majd öregkorában tud megvalósítani. Kérdés, hogy a közbeeső időt hogyan tudja végigküzdeni. Hogy bírja-e a hétköznapokat, a munkába járás robotját, és lendületéből futja-e arra, hogy a szeme előtt lebegő csúcsra egyszer felérjen, vagy pedig félúton kudarcba fullad az élete. Ez a ritkább természetesen, mert a csalódásokból felemeli életkedve, idővel sokat felad a végletes követelményekből, és hevességét többnyire a belátás, a tolerancia váltja fel.

Ajánlás
Ha az Ön horoszkópjában hangsúlyos a Nyilas-jelleg, akkor valószínűleg nem fog nyugodni, amíg olyan foglalkozást, hivatást nem talál, amit teljesen magáénak érezhet. Az emberek csodálkozni fognak, ha otthagy egy olyan állást, amely az ő szemükben nagyszerűnek látszik. Önt azonban ez ne zavarja, mert az Ön értékrendje más. Ott érzi jól magát, ahol érvényesülhet vállalkozó szelleme, szabadsága, továbbá mozgástér van, és bizalmat élvez. Vonzzák a nagyszabású tervek, a rendkívüli vállalkozások, Megtalálhatjuk a Nyilas-szülöttek ott, ahol az emberiség felemeléséről, üdvéről van szó eszmei vagy vallási vonatkozásban. Vannak köztük, akik a jólét, a társadalmi felemelkedés szolgálatában állnak, mások mint politikai vezetők tevékenykednek, vagy az emberek érdekeit védik, képviselik a jogrend világában. Bármely területen, szakmában, hivatásban működik, bízhat abban, hogy z akadályok, nehézségek leküzdésben nagyon sokat segít optimizmusa.

Problémák a gyermekkorban
Az asztrológiával foglalkozók tapasztalata szerint úgy tűnik, a Nyilas típusú gyermekeknek két fajtája van. A szülő valószínűleg észlelni fogja, hogy saját gyermeke melyikhez tartozik. Az egyik összhangban látja a világot. A társadalmat, az embereket, a saját szüleit elfogadja, környezetét rendben lévőnek tartja. Egyszerűen szólva, ez a gyermek eléged. A szülők is elégedettek vele, és ez a kölcsönös elégedettség azt eredményezi, hogy a gyermek zavarmentesen, zökkenő nélkül serdül fel, és ugyanígy illeszkedik be a társadalomba, amelyet ő elfogad, és ezért az el elfogadja őt.

A másik fajta gyermek nem ilyen. Nagyobb szabadságigénnyel rendelkezik. A társadalmat nem fogadja el olyannak, amilyen. Szüleivel sincs oly nagymértékben megelégedve, kevésbé tekinti példaképnek őket. Az ilyen gyermek könnyen lázadóvá válik. Nagyvonalú, Nyilasra jellemző eszméi vannak, amilyek azonban az átalakulás, átalakítás igényével lépnek fel. Élete első felében az ilyen ember nem illeszkedik, míg ki nem vívja saját szabadságát, és meg nem valósította azt az eszmét, amelyet kitűzött. Élete második felében fog csak megbékélni az élettel és a társadalommal.

Az előző fajta gyermek nevelésében elsődleges szempont a képességei ápolása mellett, hogy szoktassák következetességre, vigyázzanak az elkényelmesedés veszélyére. Óvják a felületességtől, vigyázzanak, nehogy a gyermek kényelmességből hazudozóssá váljék.

Az utóbbi fajta gyereknél ugyanezek a hibák, hiányosságok jelentkezhetnek, amelyekre ugyanígy kell ügyelni és azonos nevelési eszközöket kell használni. A szülőnek azonban itt még egy feladata van, amit egyáltalán nem könnyű megoldania. Meg kell tanulnia tisztelni gyermeke másságát. Ezt ne hibának könyvelje el, hanem fogadja el adottságnak. Az ilyen gyermek konfliktusban áll saját szüleivel is. Ez olyan erőpróba, amely arra készíti elő, hogy az életben majd a maga nagy harcát jól tudja végigküzdeni. Talán az a leghelyesebb, ha ilyenkor a szülő tudja vállalni az erősebb, de megértő ellenfél szerepét.

 

Átvéve innen.

156 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zuzuka 2008.11.24. 11:16:32

Elek, a zegyiket bekötötte már, de most a másikat hasznájja mer spórol:)))

Briguszka 2008.11.24. 11:18:57

valaki kössön a havajjnak egy meleg zoknit , halmintásat :)

Pepin bácsi 2008.11.24. 11:19:57

csak kinyitottad a zablakot havajj ?

havajj 2008.11.24. 11:28:49

na most zoknit kössek, vagy cirkót?

az ablakot csak addig nyitottam ki, hogy megnézzem hány fok van, aztán majdnem úgy jártam hogy be se tudtam csukni, mer megdermedtem hirtelen.

Syca 2008.11.24. 11:48:08

nincs bika ez a baj :) a bogja jól van hőszigetelve, így ha eleget tornázom, nem fázom

Mokele-Mbembe 2008.11.24. 11:48:48

Mér, hova tetted a bótost?

Dr Net Elek (törölt) 2008.11.24. 11:53:49

Nem vót benne elég kraft keri?

havajj 2008.11.24. 12:00:35

vagy nem-e vót elég meleg?

Pepin bácsi 2008.11.24. 12:00:42

a kisjézust is bilyofüttéssel melengették a lyászóllban

havajj 2008.11.24. 12:02:36

meg mirhával
ami köztudottan veszélyes állat

Mokele-Mbembe 2008.11.24. 12:03:00

Szakmai ártalom, Syca? Még yó, hogy nem a zúthenger alá

Pepin bácsi 2008.11.24. 12:15:06

a balzsam veszélyes, meg is haraphattya....

Pepin bácsi 2008.11.24. 12:16:07

asszem hoty ma még megfujtigállom a padavanom a torkánál fogva

Briguszka 2008.11.24. 12:16:58

Milyen lyó annak akinek még padavanja is van , én meg itten egyedül

Dr Net Elek (törölt) 2008.11.24. 12:18:32

Micsinát megin az a padavan?

Pepin bácsi 2008.11.24. 12:19:09

én is inkább egyedül lennék Brigusz.
ez a padavan ez dupla munka fele élvezet

Pepin bácsi 2008.11.24. 12:26:20

rencert csinál az idegelyimből

EBÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉD!!!!

Zuzuka 2008.11.24. 12:30:37

gasztrocickó: majomfogó, fasirozott, KV,
fagyöngy

nekem is van padavanom-e, vaty az csak a kiválcságosoknak-e?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.11.24. 12:44:43

krumplifozelek
ehes is lettem

Syca 2008.11.24. 12:46:51

na itten vagyok csak kimentem megfatyni, de visszajöttem

bótossal csak annyi volt a hiba, hogy emút a szerelem, az pedig a vadászathoz fontos, nekem

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.11.24. 12:50:28

reggel 7 kor csulkosbabot eszek
esse semmi

Mokele-Mbembe 2008.11.24. 12:58:14

Zuzu, a padavan az a dzseditanítvány. Ennek tudatában nézzél körül, van-e olyanod.

Mokele-Mbembe 2008.11.24. 12:59:01

Hagymának meg (Y)ó étvágyat. Mész szántani, hogy köll az enegija?

Syca 2008.11.24. 13:03:31

najóvan, de legalább egy kis szerelem legyen vagy nagy hüjeség :)

hagyma, tudol élni :)

Zuzuka 2008.11.24. 13:03:45

köszi Mokele, ojanom má nincs, mekszabadútam tőle.
de Yoda mester még tanitgat:)

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2008.11.24. 13:07:47

Mifelénk a sárgaborsó főzelék a majomfogó. Amúgy mind1, csak sűrű legyen.
Jó napot mindenkinek!
Fent a hó, lent a sár…
Millen tél van mamár?
A bécsi grogban az a jó, hogy így izlelőbimbóra hagyatkozva a Stroh szaktárs rumja van benne, ha nem is sok…

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2008.11.24. 13:08:47

Legalább nem jön ránk a Strohk :-)))

Dr Net Elek (törölt) 2008.11.24. 13:09:34

Akkó most a dokkmunkások lyárnak a bótba?

Syca 2008.11.24. 13:12:29

keri: nem tom ki jár a bótba én most kicsit kerülöm :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.11.24. 13:13:06

a majmfogo a z savanyukrumpli
anyukam nagyon tudta
megettem a babot iszok egy sort oszt megyek vissza akudni mer hosszu eccaka vot a football miatt es Mary halaegnek elment melozni en meg offos vagyok

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2008.11.24. 13:18:04

Hát énmeg csak a savanyútüdőről hallottam, arról is csak népi adomába…
És nem hinném, hogy kedvelném. Merugyi a pacalt is megkóstoltam mikor nem volt más a vendéglőbe - aztán sürgősen megállapítottam, amit Tigris a bogáncsról - szóval azóta nem.
Máj, velő, bölllérmáj stb gyöhet(ne), most jól megéheztem, tenni kéne ellene! Főként, hogy van sörük is - nekem meg sose volt jogsim.

Zuzuka 2008.11.24. 13:19:12

a grogban az a lyó, hogy finom! + még árt is:) és melegit... szóval extja szupej!

Dr Net Elek (törölt) 2008.11.24. 13:19:54

A filmbe sóval fogták a malymot. Betették egy odvas fatörzsbe a sót, a malyom benyút, +fogta, oszt nem tutta kihúzni a kezét. Annyi esze meg nem vót, hogy elengeggye, Oszt +fogták.

Mokele-Mbembe 2008.11.24. 13:21:06

Akkó most kit küldesz zsömléért, Syca? Vagy átálltál nepenergiára?

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2008.11.24. 13:23:15

Igen, Elek - azt a filmet én is láttam, 1-ből tuttam, mire gondúsz.
De mosmár tény: leg elmenek enni valamit, mer kiesik a gyomrom, mint a négyes kocsi transzmissziója a "Verseny a javából!" c. filmben.
(A fiatalok meg nem is tudják, mit lehetne itt félreérteni.)

Syca 2008.11.24. 13:23:31

mokele: bevallom a frankót 6 kilót ledobtam azóta, főként kávé+cigi+víz amit magamhoz veszek, mert ez mind van az irodában

Zuzuka 2008.11.24. 13:24:24

doktor úr, ez nem az a film:)

tényleg, krumplifőzi kicsiny ecettel, ezé savanyú! nemtom mér malyomfogó, de az.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2008.11.24. 13:24:59

Mocsári Rém Úr vitte a 40-100-at napenergijával !
Vaty 20-100 vót?

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2008.11.24. 13:26:51

Zuzuka, tedd bele az ujjad, majd meglátod :-)))
Merthogy úgy ragad rája, hogy egy beleesett kismajmóca nem tudna kimenekülni belőle.

Zuzuka 2008.11.24. 13:29:58

MP, későn szóltál, elmarad a kisérlet, mer felfaltam a zanyagot.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2008.11.24. 13:31:11

Amúgy Syca, ez rám is rámférne (illetve le rólam) csakhogy én kit dobjak ki? A gázszámlást? A kéményseprőt? Netán az APEH ellenőrt? Mindegyik elfogadható választásnak tűnik, de szóba jöhet még a kábeltévés meg a jelenlegi és a volt netszolgáltatók is, akik jó összjátékkal 40 ropit gomboltak le rólunk.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2008.11.24. 13:31:55

Egésségedre, Zuzuka !
Éljen az egészséges étkezés feleséggel :-)

Syca 2008.11.24. 13:34:21

Mormogi: dobj engem :) én már rutinból vágom az ilyet :)

de egyébként tuti nobel díjas lennék ha hallottatok volna szakítani.

havajj 2008.11.24. 13:40:29

hehe, én is ledobtam egy tizest, amikor a csajom aszonta egyik reggel, hogy bocs de elmúlt a szerelem, csomagojj
jó vót
de nem ítélek hogy ne ítéltessek

Mokele-Mbembe 2008.11.24. 13:43:39

Syca, ezek után kérjük a tudósítást...

Briguszka 2008.11.24. 13:49:06

gasztrocsecse: brassói aprópecsenye , meg egy kis uborka hozzá ( iggen rossz volt, de megettem mert éhes voltam) Sikeresk az ma nem leszek már látom . Mikor lesz már csütörtök?

Syca 2008.11.24. 13:52:12

fexünk ágyba megy a bariközt, hagyom nézze, de már akkor eléggé érlelődött bennem, vége, letettem a könyvem és felé fordultam: te figyelj én már nem szeretlek, úgyhogy ezt ne erőltessük, ma még itt alhatsz, de búcsúszexet nem kérek, jóccakát

Syca 2008.11.24. 13:53:11

de havajj tényleg van így, amikor meglátom és nincs zazazu akkor tudom, hogy innentől szenvedés lesz

Zuzuka 2008.11.24. 13:55:38

igy hirtelennyében.... semmi búcsú....
höhh, nagyon vagány vót! de akkó miért fogytál akkó?

Mokele-Mbembe 2008.11.24. 13:56:43

Megnéztem volna szegény delikvens fejét....

Asszem tik nők nem vagytok komplettek. De ez nem új hír.

Syca 2008.11.24. 13:56:45

zuzu: tök eccerű, egyedül nem szeretek enni :) és a bótba sem vagyok igazándiból szívesen látott vendég :)

Zuzuka 2008.11.24. 13:57:38

natyon kisértetijes Syca:S
ismeritek Ti egymást havajjal-e?

Mokele-Mbembe 2008.11.24. 13:58:38

Nem ismerik, mer a havajjt reggel dopták ki. Nem figyelsz ...

Syca 2008.11.24. 14:00:12

jaja, én éccakás szakító vagyok, én általában alvás előtt szakítok, hogy rögtön aludjak is rá egyet :)

Zuzuka 2008.11.24. 14:02:50

nappali szakittós vagyok, éccaka félnék, hogy agyoncsapnak!:)

Dr Net Elek (törölt) 2008.11.24. 14:08:33

Hát ez igy télleg eléggé eccerünek tünik. A filmet még +nézhette nyomorútt bótos? Vagy az má feláras vót?

Zuzuka 2008.11.24. 14:09:54

nehéz a szatyor, na!!!!
fantasztikus a koreográfija:)))
... a szerda áldozata...

Syca 2008.11.24. 14:11:27

Elek: bariközt után mondtam meg neki, úgyhogy megnézhette, azért ennyire kegyetlen nem vagyok :)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.11.24. 14:15:25

mondjuk nalunk forditva volt Vacon
en mondtam ebbol eleg megyek amerikaba
O nem hitte el nagyon, bar O is mondta nem szereti a bucsusexet
de volt
Maryt le se tudnam vakarni ugy tunik
uj EDE van kialakuloban a homaron

Dr Net Elek (törölt) 2008.11.24. 14:17:22

Lyóvanakkó. Má gyugtalan vótam, h kimaratt valamibül. De igy OK.

Syca 2008.11.24. 14:24:24

rendi csaj vagyok én egyébként csak őszinte :)

én a velkámszexet szeretem, az nagyon jó tud lenni :)

Dr Net Elek (törölt) 2008.11.24. 14:31:44

Oszt mennyi idö alatt adtad le a 6 kilót?

Syca 2008.11.24. 14:34:51

2 hét alatt

bakker a homáron ez tényleg Mrs. Ede

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.11.24. 14:41:33

Marynek is lekene adni vagy 10 kilot
miota velem el csak hizik
tegnap egy vajling bablevest evett meg

Dr Net Elek (törölt) 2008.11.24. 14:46:08

Öliggé halyaz rá. Lehet, h a Zedéné a tulaly?

Syca 2008.11.24. 14:58:22

hagyma: szakítsak vele? mondjuk ha vki nekem is bablevest főzne és enne velem akkor én is híznék :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.11.24. 15:13:01

hat en nem tudom Syca
hat en foztem es isteni lett de ketsxzer annyit evett mint en pedig en se vagyok egy kakabelu

Dr Net Elek (törölt) 2008.11.24. 15:20:46

A végén kiderül, h a keri a szakittósblog társszerzöje.

Syca 2008.11.24. 15:28:01

nem-nem

én nem publikálom, pedig volna mit, volt egypár érdekes szakításom

Mokele-Mbembe 2008.11.24. 15:28:05

Ő a blogmotor személyesen

Zuzuka 2008.11.24. 15:32:02

van ijen blog? nahááát...

emléxik valaki a nagyon népszerű felelgetős lyátékra a multból: add ki kiráj katonádat...... na abba van
szakiccs ha birsz
kit kivánsz?

csak úgy eszembe gyött:)

Syca 2008.11.24. 15:32:50

az úgy volt minálunk: szakíccs ha bírsz, főleg ha tudsz

Dr Net Elek (törölt) 2008.11.24. 15:32:59

Tippülök:
- motoron megfektetve
- Balatonba éccaka
- hidat tartva
- boglyába

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.11.24. 15:35:41

azt a szakiccs a birszet nagyon jatszottunk az iskolaudvaron
egesz jo voltam benne
aztan kesobb is...

Mokele-Mbembe 2008.11.24. 15:38:15

Sycának:

Egyszeri nő sétál a réten. Egyszer csak észreveszi, hogy hátulról egy bika fut feléje. Ő is elkezd rohanni, majd miután már nem bírja, megáll:

- Inkább egy borjú, mint egy tüdőgyulladás!

Dr Net Elek (törölt) 2008.11.24. 15:52:37

Télleg: ez a vonzalom a bikák irányába régi dolog keri?

Zuzuka 2008.11.24. 15:54:03

Elek:))) Te bika vagy ha lyólemléxem

Dr Net Elek (törölt) 2008.11.24. 15:59:08

Én nem vagyok bika, csak a hornyoszkópém az.

Zuzuka 2008.11.24. 16:04:51

agyő, hivogat a sátor a téren - forraltborral:)

Pepin bácsi 2008.11.24. 16:07:14

így múlik el a világ dicsősége Prez :)

Syca 2008.11.24. 16:10:16

Keri: nem ez friss vonzalom, miután havajj szüzet kívánt, gondoltam én is kívánok egy horoszpókosat, de hát mégsenem kívánhatok vízöntőt? ezért kívántam bakot. mijért?

Pepin bácsi 2008.11.24. 16:13:42

hoty már nem vagy bika

Dr Net Elek (törölt) 2008.11.24. 16:22:21

Mink má csak bikák maradunk Vice. Ha eccer akkor tartyák a bika havát.


Vizöntöt mé nem lehet kivánni?

Syca 2008.11.24. 16:29:00

ha folyton vizet öntene vki akkor előbb-utóbb ott halak lennének
süti beállítások módosítása