PolyMeta


Ezzel kereshecc blogokban is:





PolyMeta - az okos kereső

A klubról

A CsK megalakulásáról
itt találhatsz
infókat.



Egy kis ízelítő:
Hibbrid v 1.0
Hibbrid v 2.0
Hibbrid v 3.0
Levél a szalag mellől

Kontakt




Friss topikok

Tarda

Nincs megjeleníthető elem

Homár

Nincs megjeleníthető elem

AL

Nincs megjeleníthető elem

SMS az IP-re

Mix

Eddigi kukkolások:




Locations of visitors to this page

A szemorvosom ezt ajánlja:


Firefox 3

Ezt csak úgy:







Irfanview a képek csöcsörészéséhez:


Get it from CNET Download.com!

Adobe Flash Player:




Free fontkészletek:




miro vigyijó pléjer:




Freebies:






Creative Commons License

bagzómaCsKa & Csöcsörész Klub
by Dr Net Elek is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Hungary License


Google Pagerank, SEO tools



Hun-Web Linkek

pagerank
duma fórum
Directory of Humor Blogs
TopOfBlogs


Site Meter


Címkék

(•)(•) (9) ágy (2) ajándék (1) alkohol (4) állás (1) állat (3) állatmese (1) anya (1) autó (3) backdoor (4) bagzómacska (1) baleseti jegyzőkönyv (1) bálna (1) bankos csalás (1) bank of csk (3) batman (1) béna (1) bingó (1) boci (2) bömös (1) bor (3) buék (1) buzik (1) cigi (1) csetrulett (1) darts (1) drót (1) ébrsztőóra (1) egésség (2) elefánt (1) elsőőő (1) esküvő (1) fasz (1) fejel (1) férfiak (1) film (3) földralyz (1) fontos (1) foto (4) fotosop (1) függőség (1) gasztro (2) gyesznyó (2) gyikfélék (1) gyóccer (1) hajó (1) hazafi (1) hibbrid (11) hírdetés (2) hoki (1) húsvét (6) idióta (1) ima (1) internet (1) ital (3) játék (5) jég (1) jégfal (1) kaja (1) kama sutra (4) karácsony (12) karesz (1) karnevál (1) kerékpár (1) kérek szépen (1) kiállítás (1) kocsma (2) kocsmatúra (3) költemény (1) koncert (1) kosárlabda (1) kung fu (1) kutya (2) lángos (2) lecke (1) levél (7) lovagoknak (1) mastercard (1) medicina (1) medve (1) merci (1) mikulás (2) milf (1) mókahely (4) motor (3) mozi (3) munka (2) munkahely (3) naptár (4) nem video hanem gif (1) nincs egy rongyom (1) (2) nők (7) nőnap (1) nyaralás (2) nyelvlecke (2) nyomtató (1) nyúl (2) ojró (1) onlájn (4) orosz (1) paraszt (3) parasztok (5) pi (1) pia (3) plakát (1) pofon (1) póló (1) pszichológus (1) puna (4) rajz (1) reggeli (1) rejtvény (1) reklám (5) relytvény (1) rendelés (1) részeg (1) rock (3) rokk (3) rokk(o)(o) (1) sajt (1) sikoj (1) smart car (1) somlói (1) sör (12) spam (3) spiderman (1) spongyabob (1) sport (2) strandszezon (4) stressz (2) sufnituning (2) szabályok (1) szakmai rendezvény (1) szalma (1) székely (1) szemüveg (1) szerda (1) szesz (3) szórakozás (1) szótár (2) születésnap (2) szüret (1) találós kérdés (3) tanfolyam (2) társkeresés (11) tehén (1) tehenészlány (1) télapó (1) telefon (1) természet (3) túrista (1) tűz (1) tűzoltók (1) ügyességi (1) ütés (1) üzenet (1) valentin nap (1) vidámság (1) videó (2) vígjáték (1) világrekord (3) világválság (2) villantás (1) vírus (2) wc (1) zene (2) zoo (13)

2008.10.29. 09:05 Dr Net Elek (törölt)

Stroboszkóp - Skorpió

Ismét eltelt egy hónap. Skorpió hava van. Ime, az aktuális stroboszkóp.

 

 

Október 23. - November 21.
Jelleg:
víz
Szín: sötétvörös, bordó
Drágakő: topáz és malachit
Szerencsenap: kedd
Szerencseszám: 2 és 9
Virág: aloevera, bazsalikom
Uralkodó bolygó: Mars, Plútó
Szerelmes: Halak, Rák és a Szűz

 

 

 

 

 

Én, önkifejezés
Néhány jellemző tulajdonsága címszavakban
: erős akaratú, veszélyt kereső, álmodozó mozgékony, munkakedve nagy, uralomra vágyó, kíméletlen, bosszúálló, büszke, túlzásra hajlamos, szenvedélyes, beleérző képessége nagy, bátor, kitartó, erős érzések futik, hiú-élvezetre vágyó.

Nyugtalan természetű. Igényli a rendkívüli feszültséget. Lénye erősen vonzza a másikat. Szüksége van környezetére. Ő azonban elsősorban a kihívásokat figyeli, azokra érzékeny. Ha belső harmóniáját, nyugalmát megzavarták, azonnal reagál rá. Ha az önérzetét érinti valami, ez igen felizgatja. Szinte keresi a súrlódási felületeket, és visszaüt, gyakran túl erősen is. Az ellentétekkel szembenéz, és keresi a nehéz feladatokat. Ha éles szemével, csípos kritikájával elér valamit, ez nem jelenti azt, hogy megnyugszik. Az élet alkalom, kísérlet számára, hogy állandó, tartós értékeket kutasson fel és állítson elő. A látszatmegoldások nem elégítik ki, elveti azokat, még akkor is, ha ezzel magának okoz kellemetlenséget. Ha közös értékek létrehozásáról, elérésérol van szó, áldozatot hoz érte és elviseli a vereséget, a kudarcot, a veszteséget.

Roppant kutatási vággyal rendelkezik. Boncol, kételkedik, kritizál. Keresi az állandót a dolgok között. Ebben a tendenciájában hajlamos a végletességre. Vagy rajong valamiért, egy témáért, egy személyért, egy dologért, és beveti magát, vagy undorodik tole. A drasztikum is helyet kap kifejezésmódjában. Az ürességet szívesen leplezi le erős kritikával, gúnnyal, részvét nélkül. De nemcsak a kritikát, hanem az önkritikát, a kemény önvádat is ismeri. A nemi ösztönéletnek nagy szerepe van fejlődésében. A mély átélések éppúgy elofordulhatnak ösztönéletében, mint a kemény önmegtartóztatás vagy a szenvedélyek aktív szublimálása, azaz az energiáknak az élet más területére való átvitele.

Ajánlás
A Skorpió-hangsúlyos emberek az élet minden területén, a társadalom összes szférájában megtalálhatók. Ha az Ön horoszkópjában erős a Skorpió-jelleg, akkor hivatásválasztásban, foglalkozáskeresésben bízvást ráhagyatkozhat ennek előnyös oldalaira. Kutató, bátor, rendszereto, beavatkozásra kész, újító, következetesen kivitelező emberekre mindenütt szükség van. Az egészségügy óriási hasznát látja a nagy munkabírású, lelkiismeretes, a szükséges beavatkozásra kész, azt elvégző munkatársaknak. Az anyagban elmélyedok felfedezéseikkel, szívós kutatómunkájukkal szolgálhatják az ipart. A társadalmi életben mind a belbiztonsági szolgálat, mind a külügyi tevékenység, a diplomácia, a titkosszolgálat vonzza a Skorpió típusúakat. A kemény fegyelem, önfegyelem a sportban kamatozhat. A művészetben kritikai érzéke miatt kaphat helyet.

Problémák a gyermekkorban
Azok a szülők, akiknek Skorpió-hangsúlyos gyermekük van, sokféle nevelési tanácsot kapnak. Valóban célravezető eligazítást azonban ez esetben nehéz adni. Különösen tanácstalanok a szülok, ha saját természetük révén nem ismerik a Skorpió-vonásokat, és a családban, a távolabbi rokonságban sem igen találnak rá példát. Ilyenkor gyakori, hogy egy távolabbi felmenőre hasonlít, üt a gyermekük. Erősen öntörvényű viselkedéssel állnak szemben már szinte az elso hónapokban, amikor még menni, beszélni sem tud a kicsi. És ez így megy tovább a későbbiekben is. Tanácsolni szokták a kemény fellépést, a kritikusság a csípős nyelv megfékezését, amivel másoknak sok bánatot okoz, és a tomboló hajlam visszaszorítását.

Mivel azonban ez a gyermek nagyon hamar kinő a nevelhetőség szakaszából, volna itt egy fontosabb szempont. A szülő tanulja meg hogy milyen gyermeke van! Ismerje meg a Skorpió-szülött tulajdonságait, belső problémáit, azokat a mozgatóerőket, amelyek előre hajtják. Különösen fontos, ha a szülőben nincsenek meg ezek a vonások. Ha elméletileg ismeri a gyermeke lelkében lejátszódó folyamatokat és a benne dúló viharokat, megvan az esélye arra, hogy partnerként közelébe férkőzzön, és együtt tudják megszelídíteni a vad hajlamokat, humánussá tenni a szenvedélyeket, amire épp ez a gyermek mindenkinél jobban vágyik.

 

Forrás

112 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AlulírottFentemlített 2008.10.29. 10:11:58

Utólag is bódog születésnapot kedves Pepinné!

A skorpillyó +eszi a malacokat reggelire?

Pepin bácsi 2008.10.29. 10:13:54

Ismerve Drága Pepinnémet mertem feltenni a malachittel kapcsolatos kérdést.
Én is ezen a hiten vagyok, pedig nem is skorpijó a lyelem.

Prezident, a malac áldozat és isten is ebben a hitvilágban.
Ha sok malaCHúst eszöl, akkó eljuthacc a malaCHit ety felylettebb szintlyére => disznó
Ennél magasabb szintre malaCHús nélkül is el lehet lyutni, sok és rennceres alkohol fogyasztással => részegdisznó

ÖcsiLiliMami 2008.10.29. 10:15:36

:-)))
Ha engem kérdezel, én szívesen eszem a malacot reggelire (is)
Már ha hozzájutok :-)))

KÁJZERSZÓZE 2008.10.29. 10:18:06

Isten éltessen kedves Pepinné!!!!

a sült malac igen fínom dolog, nállam még a sült katsát is megelőzi, bár gondolom az is natyon lyó vót!!!!!

amúgy meg üdvizelet mindenkinek, mán hiányosztatok!

AlulírottFentemlített 2008.10.29. 10:20:41

Akkor kívánok Neked egy jó kis ropogós bőrös karajt vagy egy csülköt.

Jó étvágyat!

Pepin bácsi 2008.10.29. 10:23:55

Láthattyátok mindnyájjan kedves barátaim hoty a Drága Pepinné ety egésséges gondolkodású hölgy, ami ebben rohatt-elfajzott-müzlis világban ritka, mint a lyó házi pálinka valamint a fehér holló, ezért felettébb megbecsülendő.

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 10:24:16

Szesz Kájzer!

Extra hosszú meccsed vót?

Pepin bácsi 2008.10.29. 10:25:58

Szega Doktor !

Küttem mélát - asszem mék hétfőn

KÁJZERSZÓZE 2008.10.29. 10:33:46

hát az úgy volt, hooooogy:

szombaton meccs vót, nyertünk 14-gyel, visszavágtunk a tavalyi verésért és vereségért is!!!!! csak a könyökömön nincs bőr, a többi nem gáz.

Hazafelé hosszú vót az út, Csenger messze van, meggy és szilva hp vót a menü és metaxa. utánna hazaértünk, irány a kocsma, bor és kóla 4:1 arányban kéccer is, mert gyorsan felelytek.

Tennap vizsgászni vótak, szagvizsla ügyben. sikerült, útyhoty este 2 sörrel ijesztettem meg fáratt habtestemet.

hoszú hét vót, visszagyüttem, tele melóval a zasztalom, de ma nem csinálok semmit se!!!!!!!!!!!!!!!!!

FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZERDA VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cyan 2008.10.29. 10:44:31

szagolgattad mások hónalját Kajzer? fújjjjjjjjjjjjjjjj :DDDD

Briguszka 2008.10.29. 10:47:50

Helló Drágáim!
Én is szeretnék malacot reggelire, de már ettem kalácsot meg tejeskávét. És még mindig Hencsivel töltjük kellemesen a szerdát is.

Pepin bácsi 2008.10.29. 10:50:39

Szija Brigusz !

Kalács és telyeskávé után kimondottan lyavalottnémi sűtt malaCHús elfogyasztása valamint a zsír kitürüllése a tepsiből friss-foszlós kenyérrel.

Briguszka 2008.10.29. 10:54:01

Volt rá példa tegnap este! Egy kis zsíros tepsialja megtekintése sokat lyavít a hangulatomon. Pedig még csak skorpijjó se vagyok.

Briguszka 2008.10.29. 10:58:41

Kedves Prezidente!

Miért ébredt ma nagy napra az emberiség?

Pepin bácsi 2008.10.29. 10:59:43

bisztos ma van Prezidente Börszdély

Pepin bácsi 2008.10.29. 11:03:50

a SZERDA az télleg naty naptya az emberiségnek

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 11:07:30

Mink bikák vagyunk Vice, nem emléxö?

Mokele-Mbembe 2008.10.29. 11:34:38

Eljön az a kor, amikor az ember egyre halványabban emléxik arra, hogy bika vót valaha

Pepin bácsi 2008.10.29. 11:37:41

bölcsen szóltál Titkár Úr

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 11:42:06

Örexel tesó, vagy csak lementél alfába?

Pepin bácsi 2008.10.29. 11:46:03

a világválság teszi...

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 11:56:55

Wazz, ez a világválság mindent megold!

KÁJZERSZÓZE 2008.10.29. 12:04:08

mér? válság van?????

KÁJZERSZÓZE 2008.10.29. 12:06:18

úgyúgy Cyan, hej sn montad!
menni kéne haza...........

pálinka, pálinka.....
(de szép nóta is ez....)

Pepin bácsi 2008.10.29. 12:08:16

bázzzz Kájzer, elmész szabira oszt lyól lemaracc a válságról...

Pepin bácsi 2008.10.29. 12:11:27

SZERDÁn pálinkát is lehet inni vagy CSaK sört ?

KÁJZERSZÓZE 2008.10.29. 12:23:32

szerdán mindeeeeeeeeeent!

lényeg a mennyiség, mivel ugye férfilyak vagyunk

cyan 2008.10.29. 12:29:19

már aki... azért had igyak már én is!

mértékletesen és tartózkodva:

mérték a vödör, tartózkodás az asztal alatt :)

cyan 2008.10.29. 12:43:02

elbaxtam, helyesen:

mértékkel és tartózkodva....

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 12:57:41

Kájzer, én tennap is söröztem. Ma csak folytatom a hagyományt.

KÁJZERSZÓZE 2008.10.29. 13:05:25

ez igen szép dolog tőled Prez Úr!
(csak az arcodra ne keüjjön perezúr... - höhöhöhö)

mijen típusú L X írt használol?
ha szabad tunni?

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 13:09:16

Tennap konkrétan reptérit ittam.
(Schwechater)

Mokele-Mbembe 2008.10.29. 13:11:37

Yobban hangzik, mintha az olajfinomítóból származtatnád

Pepin bácsi 2008.10.29. 13:19:38

én Sopronit
és ma is asztat fogok

KÁJZERSZÓZE 2008.10.29. 13:26:19

a borsodi tennap is finom vót, mára is annak ígérkezik :D :D

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 13:28:23

Asszem én is maradok a beváltnál. Lyó parasztok má csak igy vannak ezzel.

Pepin bácsi 2008.10.29. 13:30:18

Kájzer Úr, mostan küttem neked ety mélt.
FONTOS!!!!

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 13:38:31

Küggyé neki mégeggyet Vice!
Hátha beszorút valahová az elözö.

Pepin bácsi 2008.10.29. 13:39:58

Nem szorút az be, csak a Doktor elfoglalt ember. 1 hétig nem hanyagolta a drappot oszt most sok a lemaradása.

AlulírottFentemlített 2008.10.29. 13:47:46

Kedden dzségörmájsztert fogyasztani, nem jelent kizárást a klubból?

Nekem a sör társasági ital.
Csapatjáték.

Családi körben rövidre zárom az ivást!

cyan 2008.10.29. 13:50:49

vadászmester van a kocsmánkban is. fogyóeszköz :DDDDD

meg van gömbszörpi, azt a helyi népnyelv mukk-nak hívja (kismukk, nagymukk)
van vizecske
és van buher is :))

KÁJZERSZÓZE 2008.10.29. 13:51:54

persze. telefonon beszéltem, jogot kívánunk alkotni, mert a mostani szabájok közt sok hüjeség van.

asszem épp ideje lenne........

megyek is rágyújtok. megnézem a mélt is. (a budin má voltam - Na ez FONTOS volt, de leginkább muszájos)
:D :D :D

Pepin bácsi 2008.10.29. 13:56:25

a mi kocsmánkban mek van etyeki vegyespálinka - lyóféle ital

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 13:57:46

Az életben ez az egy dolog van, amit muszály Kájzer. Mámint a budi.

Én majd estére alkotok lyogot. A ser megivására.

cyan 2008.10.29. 13:58:37

Kajzer, az az elmefuttatás megvan, h Romániában miként tudták épeszűen szabályozni a problémás embereket?
asszem még megvan valahol, ha nem ismered, szívesen elküldöm

KÁJZERSZÓZE 2008.10.29. 14:02:45

sürgős válasz ment báttyám. ha lyó!

Prez: erről lyut eszembe, fínom recepteket lehetne kirakni ódalra, CsaK nekünk, általunk készített és leírt módon. parasztkaják menüpont alatt? írna bele mindenki, ha csinált valami fínomat......

mek is szava6 lyuk!

Pepin bácsi 2008.10.29. 14:06:16

valakinek meg-e van-e a zalaegerszegi tanárnős vetkőzős videjó-e ?

Pepin bácsi 2008.10.29. 14:09:07

az ötlet lyó Kájzer Úr.
részemről támogatásra tanált

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 14:13:33

Gaszto(•)(•) rovatra gondúsz Kájzer?

Bankunk má van, most nyissunk korcsmát, óder mi?

Pepin bácsi 2008.10.29. 14:19:13

nyissunk kocsmát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prágában a Vencel téren van ety CSOB ami malynem hoty etyben van ety kocsmával, ebből is láccik hoty lyó a Kájzer úr ötlete.

havajj 2008.10.29. 14:24:02

a vetkőzős videjóval most dicsekedni akarsz Pepin bá, vagy neked sincs meg? :)))

Troppauer Hümér 2008.10.29. 14:24:17

Enni kell, szarni muszáj.

Pepin bácsi 2008.10.29. 14:25:40

Mér akarnék dicsekedni ?
Nincs meg és ki vagyok rá váncsi, hogy hol tart most a pedagógus- társadalom.
Megérdemlik-e a 13. havit-e ?

havajj 2008.10.29. 14:25:41

bezzeg amikor én játram gimnáziumba, még szőrös vót a tanárnők lába is.
ilyenről csak álmottunk.

havajj 2008.10.29. 14:27:12

Hát a vigyió már sajnos no loger available, de a képek magukért beszélnek.

movie.blogter.hu/?post_id=304410

havajj 2008.10.29. 14:28:17

ifjú némettanárnőt mindenkinek!
alanyi jogon!

Grafit Macsek 2008.10.29. 14:31:38

Szevasztok! Mán megöl a karvaly!! De télleg. Alig birok kimenni pisilni. De ma is ettem rántott husit tartárral.

Pepin bácsi 2008.10.29. 14:32:14

lehet, hogy egy gimibe-e lyártunk-e havajj ? :)

Pepin bácsi 2008.10.29. 14:34:21

fály a lábad Macsek hoty nem tucc menni ?

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 14:38:53

Biztos lehúzza a lábujjgyürü, azér nem tud menni.

havajj 2008.10.29. 14:39:44

lehet Pepin, vagy csak a tanárnők jártak akkoriba ugyanabba a bundaboltba

bár az akkoriban az sok évet ölel fel, mer asszem pár szemeszter van köztünk

cyan 2008.10.29. 14:40:02

kajálni bezzeg tud menni :PPPPP

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 14:42:03

Rántotthús tartárral-eee?

Azé nem tucc menni Macsek!

Pepin bácsi 2008.10.29. 14:43:23

az lehet havajj.
mer ha lyól emléxek te ety 30-as dzsigoló vagy :)

én meg egy kellemes negyvenes...

KÁJZERSZÓZE 2008.10.29. 14:45:14

akko eszt mekkszavasztuk!!!!!!

most megyek de még lyövök. ha nem ma, akkor holnap...

Ahol vagyok, oda mentem!!!!!
:D :D :D

Cyan: nincs meg, küggyed!!!!

havajj 2008.10.29. 14:47:18

most hogy visszaemléxek, az én tanárnőm lábán öregebbnek tűnt az a szőr 10 évesnél, úgyhogy nincs kizárva akkorsem :)

Pepin bácsi 2008.10.29. 14:49:21

nem fogunk összeveszni a szőröslábú tanárnőkön, akár német akár orosz....:)

cyan 2008.10.29. 15:03:03

elküldtem Kajzer

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 15:06:33

Elkészült a gasztro(•)(•) rovat! Lehet küddeni a cuccot bele!

cyan 2008.10.29. 15:09:23

hálózati időtúllépés meg monnyon le!!!!

cyan 2008.10.29. 15:11:37

ez mind?

"Sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés... "

:D

cyan 2008.10.29. 15:13:49

indulnék a rovatban egy rántottával. amúgy parasztosan, szalonna, hagyma, kóbász, tojás komboval :D

havajj 2008.10.29. 15:14:05

Ez hogy fog ez működni Prez?
Mert én még olvasni sem tudom, pedig be vagyok lépődve.

cyan 2008.10.29. 15:17:49

én is kerestem, de nem leltem, hogyan lehet oda írkálni. majd bölcs vezérünk kiokosít minket :D

Mokele-Mbembe 2008.10.29. 15:29:56

"Sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés... "
pedig bizisten benyomtam vóna egy rántotthúst

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 15:40:45

Posztot köll irni, oszt föl kell cimkézni. A cimke elé kell egy "r:" elötag. És már kész is.

Pl: r:vacsernya

A mostani azér nem láccik, mer csak teszt. Malyd törlöm.

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 15:41:35

A rántotthús tartárral cimü remekmü a Macsekra vár:)

cyan 2008.10.29. 15:43:47

akkor megvárom a tülekedés végét az adminban,és felhajíntok egy r: posztot a rántottáról. a kutya lerántotta :)

Hümér, írhatnál a kirántott asztalfijókról te is egyet :DDDDD

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 15:49:50

Lehet ugyanarról a kalyáról több post is, ugyanazzal a cimkével. Akkó növexik a számláló az adott cimke mellett.

Mokele-Mbembe 2008.10.29. 15:51:05

Én maszkimum a vajas tenyérig yutnék gasztroművészet címén

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 15:54:29

Én a rántottájig. Vagy ha beszélek a pizzasütövel, akkor talán a pizzáig.

Mokele-Mbembe 2008.10.29. 15:56:56

Akkó nem csak elnök leszel itt, hanem főszakács is.

cyan 2008.10.29. 16:00:08

Mokele, bontakoztasd ki gasztronómiai művészetedet, írd meg a vasajkenyér posztot :)))))

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 16:01:38

Amig van nöi tagozata a klubnak, addig max fözökanálhordozó leszek. Viszont gázóra-leolvasásban...

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 16:04:32

Ja tesó, egy lyó valyaskenyér-recept engemet is földobna! De (•)(•) legyen benne:)

cyan 2008.10.29. 16:09:35

höhöhö
szép sunyiban elvittem az eccááááááááázat :DDDDDDDDDDDD

Mokele-Mbembe 2008.10.29. 16:36:56

Egy yó szakács sohasem adja ki a titkait. Nem is szólva arról, hogy egy művész mindig érzésből alkot, nem papír alapján, ezért a keze alól kikerülő műalkotások sohasem ismétlik önmagukat.

Ergo: nem kaptok receptet

Dr Net Elek (törölt) 2008.10.29. 16:44:58

Pedig egy valyaskenyér á la Mokele biztos tüzbe hozott vóna többeket.

Mokele-Mbembe 2008.10.29. 16:47:57

Az nem yó, mer elolvad a vaj.

De ha eccer leszáll a karvaj a bal vállamrul, a világválság meg a jobbrul, akkor főzök majd nektek valamit.

cyan 2008.10.29. 16:50:10

na igen, nem elég az alapanyagok leírása, a technikát is ismertetni kéne. mi balga parasztok nem tudjuk ezeket az úri huncutságokat, mint a (Y)(o)(o) valyaskinyír :DDD

Mokele-Mbembe 2008.10.29. 16:58:54

Mondom, ha lesz egy kis időm, lehet, hogy akár kacsazsírosat is főzök nektek.

cyan 2008.10.29. 17:06:14

húúúúú, télleg! zsíroskenyér, a lá zsíros deszka is nagyon menő a kocsmában! na majd rittyentek egy ollat is, ha Mokele kacsazsírosa meglesz :D

cyan 2008.10.29. 17:09:26

nah, kint van már a haszonállati utálsítás a gasztro rovarhoz. így már érthető.
köszi Elek!

Mokele-Mbembe 2008.10.29. 17:15:35

Nédda, a végén télleg én leszek itt a főszakács. Előkerült egy makaróni...
süti beállítások módosítása