PolyMeta


Ezzel kereshecc blogokban is:





PolyMeta - az okos kereső

A klubról

A CsK megalakulásáról
itt találhatsz
infókat.



Egy kis ízelítő:
Hibbrid v 1.0
Hibbrid v 2.0
Hibbrid v 3.0
Levél a szalag mellől

Kontakt




Friss topikok

Tarda

Nincs megjeleníthető elem

Homár

Nincs megjeleníthető elem

AL

Nincs megjeleníthető elem

SMS az IP-re

Mix

Eddigi kukkolások:




Locations of visitors to this page

A szemorvosom ezt ajánlja:


Firefox 3

Ezt csak úgy:







Irfanview a képek csöcsörészéséhez:


Get it from CNET Download.com!

Adobe Flash Player:




Free fontkészletek:




miro vigyijó pléjer:




Freebies:






Creative Commons License

bagzómaCsKa & Csöcsörész Klub
by Dr Net Elek is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Hungary License


Google Pagerank, SEO tools



Hun-Web Linkek

pagerank
duma fórum
Directory of Humor Blogs
TopOfBlogs


Site Meter


Címkék

(•)(•) (9) ágy (2) ajándék (1) alkohol (4) állás (1) állat (3) állatmese (1) anya (1) autó (3) backdoor (4) bagzómacska (1) baleseti jegyzőkönyv (1) bálna (1) bankos csalás (1) bank of csk (3) batman (1) béna (1) bingó (1) boci (2) bömös (1) bor (3) buék (1) buzik (1) cigi (1) csetrulett (1) darts (1) drót (1) ébrsztőóra (1) egésség (2) elefánt (1) elsőőő (1) esküvő (1) fasz (1) fejel (1) férfiak (1) film (3) földralyz (1) fontos (1) foto (4) fotosop (1) függőség (1) gasztro (2) gyesznyó (2) gyikfélék (1) gyóccer (1) hajó (1) hazafi (1) hibbrid (11) hírdetés (2) hoki (1) húsvét (6) idióta (1) ima (1) internet (1) ital (3) játék (5) jég (1) jégfal (1) kaja (1) kama sutra (4) karácsony (12) karesz (1) karnevál (1) kerékpár (1) kérek szépen (1) kiállítás (1) kocsma (2) kocsmatúra (3) költemény (1) koncert (1) kosárlabda (1) kung fu (1) kutya (2) lángos (2) lecke (1) levél (7) lovagoknak (1) mastercard (1) medicina (1) medve (1) merci (1) mikulás (2) milf (1) mókahely (4) motor (3) mozi (3) munka (2) munkahely (3) naptár (4) nem video hanem gif (1) nincs egy rongyom (1) (2) nők (7) nőnap (1) nyaralás (2) nyelvlecke (2) nyomtató (1) nyúl (2) ojró (1) onlájn (4) orosz (1) paraszt (3) parasztok (5) pi (1) pia (3) plakát (1) pofon (1) póló (1) pszichológus (1) puna (4) rajz (1) reggeli (1) rejtvény (1) reklám (5) relytvény (1) rendelés (1) részeg (1) rock (3) rokk (3) rokk(o)(o) (1) sajt (1) sikoj (1) smart car (1) somlói (1) sör (12) spam (3) spiderman (1) spongyabob (1) sport (2) strandszezon (4) stressz (2) sufnituning (2) szabályok (1) szakmai rendezvény (1) szalma (1) székely (1) szemüveg (1) szerda (1) szesz (3) szórakozás (1) szótár (2) születésnap (2) szüret (1) találós kérdés (3) tanfolyam (2) társkeresés (11) tehén (1) tehenészlány (1) télapó (1) telefon (1) természet (3) túrista (1) tűz (1) tűzoltók (1) ügyességi (1) ütés (1) üzenet (1) valentin nap (1) vidámság (1) videó (2) vígjáték (1) világrekord (3) világválság (2) villantás (1) vírus (2) wc (1) zene (2) zoo (13)

2008.08.29. 10:36 Dr Net Elek (törölt)

Stroboszkóp - Szűz

Valahogy ismét elfelejtődött az aktuális stroboszkóp. Pedig megint van születésnaposunk.
Lássuk:

 

 

Augusztus 23. - Szeptember 22.
Jelleg:
föld
Szín: barnás föld színű árnyalatok, és tarka ruhák
Drágakő: karneol, topáz, vérkő, karneol
Szerencsenap: szerda
Szerencseszám: 7 és 3
Virág: azálea, árvácska
Uralkodó bolygó: Merkúr
Szerelmes: Bika, Bak, Nyilas

 

 

 

 

 

 

 

 

Én, önkifejezés
Ennek a jegynek a megfelelője a természetben az aratás, ezért jellemző tevékenysége a gondos gyűjtögetés, a takarékoskodás. Vagyis előrelátó meggondolt ember, aki mindent saját erejéből ér el az életben. Érzelmeit jól palástolja, nem híve a hirtelen cselekvésnek.

A szűz elemző hajlamú, szinte röntgensugárral vizsgálja egy-egy kérdés valamennyi lehetséges megoldását, és legtöbbször megtalálja a legcélravezetőbb utakat. Mindent előre lát, hiszen előzetesen mindent rendszerez, osztályoz, elhelyez a maga összefüggéseiben; megrémíti és kibillenti mindaz ami kiszámíthatatlan és váratlan. Nem kedveli a bizonytalanságot és a különcködést, általában a megszokott mintától eltérő dolgokat. Ha szót akarunk érteni vele, legjobb ha papírral és ceruzával felvázoljuk előtte a szóban forgó problémát. Ez esetben megérti és olyannyira jól magyarázza el kérdést, hogy a végén már nem tudjuk, kié is volt eredetileg az ötlet. A szűznek egyébként született érzéke van mindahhoz, ami pragmatikus realizmus igényel (a biztos üzlethez, elemző munkához, a szervezéshez stb.)

Mélységesen erkölcsös, becsületes magatartásával olykor másokat is befolyásolhat, szelíden vagy vagy szigorúbban az általa követett elvek és magatartásnormák tiszteletben tartására is késztethet. Nem szívesen kockáztat, és helyesen ismeri fel korlátait (olykor még túlságosan kishitű is), s ezeket a hatásokat másokra is kiterjesztve elvárja, hogy mindenki ennek megfelelően cselekedjék. Ennek ellenére intelligens, bár erősen makacs és puritán.

Legjellegzetesebb vonását a kritikus szellem jelenti, amivel saját és ismerősei tevékenységét egyaránt elbírálja. Tökéletességre törekvő, sohasem elégedett magával, sem másokkal, éles, pletykálkodó nyelve gyakran kiállhatatlanná és elviselhetetlenné teszi. Nemigen hallani, hogy bárkiről is dicsérően szólna, és általában csak igen kevéssé mutatja ki gyöngédségét, azok iránt akikhez ragaszkodik. Igen jó üzletember, informatikus, könyvelő válhat belőle, jól érvényesülhet olyan területen, ami számítási és algebrai ismereteket igényel. Eléggé jó egészségnek örvend, kissé azonban hajlamos a hipochondriára. Leginkább a bél és emésztőrendszeri betegségektől kell tartania. Gyakran gyötri idegi alapú kisebb-nagyobb mértékű, idegi alapú depresszió, amiből azonban végül is felépül. Gyermekkorában átesik minden gyermekbetegségen, könnyebb balesetek is érhetik. A szűz nő nagyon szép lehet, vonásai általában finomak, bőre makulátlan, szeme sötét. A klasszikus szabású, minden különcködéstől mentes, egyszerű, keresetlen ruhákat kedveli.

Minden cselekedetében elszánt és gyakran csökönyös. A partnerének el kell viselnie szüntelen kritizálását, pletykálkodását és akkor nem lesz baj. A Szűz-anya igen gyöngéd lehet gyermekeihez, és nagy áldozatokra képes értük.

Mint minden negatív jegyben, az érdeklődés itt is az anyagi dolgok felé irányul, a gyűjtés, a meglévőkről való gondoskodás lép előtérbe. A Szűz típus erősen önös, de ezt elleplezi, sőt kész önmagát mások szolgálatába állítani, mintha ösztönösen le akarná bontani önösségének várát.

Ajánlás
A Szűz életereje nem olyan jelentős, mint pl. az Oroszláné, betegségre könnyen hajlamos, s óvatos, aggodalmas természete még ezt is túlbecsüli, fél a bajtól és elővigyázatosan igyekszik elkerülni minden betegséget, sőt odáig megy, hogy képzelt betegségek rabjává válik. Gondos, szorgoskodó mivoltában minden figyelmét az anyagi dolgokra irányítja, de a benne uralkodó negatív Merkúr-jelleg folytán értelmi-szellemi érdeklődéssel fordul feléjük.

Az anyagot kutatja. Kutat , tapasztal és a megismerteket rendszerbe foglalja, hogy könnyebben áttekinthesse. Az anyag természete mindennél jobban érdekli, ezért a Kémia kifejezetten Szűz jellegű tudomány. De nemcsak az anyagot igyekszik megismerni, hanem az ember viszonyát is az anyaghoz, általában az anyagi létformát; gondolkozóvá, bölcselkedővé, és vizsgálódóvá válva keresi mindezek értelmét és az eredményeket megint csak rendszerbe foglalja. Aggodalmas gonddal tart rendet, pontos, pedáns, kínosan ügyel a rendre és a tisztaságra, mindennek áttekinthetően, sorbarakva kell rendelkezésre állnia, cédulákkal látja el a dolgokat és ellenőrzi a kiadást és a bevételt. Legjobban az alárendelt állás, az alkalmazotti minőségben való munkálkodás felel meg a természetének, ha pedig mégsem így helyezkedik el, akkor legszívesebben magányosan, félrevonulva tevékenykedik, anélkül, hogy másokat a maga szolgálatába állítana.

Problémák gyermekkorban
A Szűz kisgyermek nagyon élénk, nyitott gondolkodású, és többnyire alapos, precíz, megbízható, ha jól megtaláljuk vele a hangot. Ám szélsőséges esetben megtagadhatja lénye alapját adó rendet, és az ellenkezőjébe fordulhat át. Kritikai érzéke igen gyorsan kifejlődik. A kis Szűz mindig meglátja a dolgok negatív oldalát is, ami nem mindig jó. Próbáljuk őt segíteni abban, hogy ezt át tudja élni, és ne legyen pesszimista ettől. A nyelve igen csípős, és nem kíméli a környezetét, különösen a kiskamasz korban kell figyelni erre a tulajdonságára.

Az iskolában lehet, hogy fecsegő lesz, aki nem figyel oda az órán, ám mivel alaptermészete igen intelligens, így kivágja magát a kínos helyzetekből. Érdemes arra ösztönözni, hogy a munkafegyelem megtartása mellett ne vesszen el a részletekben, illetve hogy ha észre is veszi a hibát, árnyalja jól a mondandóját, hogy ne sértsen vérig másokat.

223 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

havajj 2008.08.29. 21:18:43

Fiatalság, bolondság!
Hejj, azok a régi szép idők, mikor mék sok habbal kértem a sört, hogy üssön!
Meg vodkával.

Briguszka 2008.08.29. 21:24:43

Nálunk az ember issza meg a családi átlagot egyedül :)

havajj 2008.08.29. 21:27:54

lyó láttam, hogy te inkább megvárod a kocsmát :)
csak én általánosságba kérdeztem
hejj, a mai fiatalok el se tudnak képzelni más péntekesti programot, mint a kocsma

pedig ety lyó kis kanasztaparti!
asz párját ritkíttya!

Briguszka 2008.08.29. 21:34:17

Ember hazahozza a kocsmát, legalábbis a hangulatot , ha várom, ha nem :)
Kanasztázni meg sajnos nem tudok .
Esetleg römi ?

havajj 2008.08.29. 21:38:29

Igazából én egyiket se tudok, de utyhallotam élvezetes lehet. :)
Nagyi monta
A póker az megy.
De az meg csak pénzbe, mer másképp minden tétet tartok.

Briguszka 2008.08.29. 21:43:27

én hamar feladom, mert nem vagyok elég bátor hozzá

Zuzuka 2008.08.29. 21:53:23

hejjj, mindenki a homáron?
megyek akkó elveszni akkó
jóccak!

havajj 2008.08.29. 21:54:12

Naaa! Én aszittem már kocsmába vagy!
De akkor jóccakát. :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.08.29. 21:56:32

snapszer es ulti
Mary marcius 3
en aprilis 2
a texasi pokert jatszottak a temetes estejen hat nem nagyon ertettem

havajj 2008.08.29. 21:59:44

azt nem értetted, hogy miért jáccanak egy temetés után, vagy a játékot nem értetted?

Briguszka 2008.08.29. 22:03:52

No , hazajött az ember, hozta a hangulatot is , de már elaludt a hangulatával együtt, és most horkol.
Akkor azt hiszem már kártyázhatunk is

havajj 2008.08.29. 22:12:26

nemjó, Zuzuka lécelt, kevesen vagyunk!

Briguszka 2008.08.29. 22:15:37

akkor megint itt maradtam egyedül. Se zene, se kocsma, se kártyaparty
keresek valami jó zenét , hogy hangolódjak a holnapi sitkei bulira, mindjárt linkelek valami szépet

Briguszka 2008.08.29. 22:17:14

Itt van máris az első és legfontosabb fellépő :

www.youtube.com/watch?v=mFDddXFyTPw

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.08.29. 22:18:35

a jatekot nem a texasi pkert
mi biliardoztunk mer az is vot a nappaliban
mar itt ewlmeseltem, hogy a mama koporsoja mellett meg a szertartason a 6 lanay elenekelte csapolva az ajemszijet
mas itt minden

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.08.29. 22:21:18

most majd jol kiirom magam a klubbol de nekem nem annyira jon be a Lord meg Feco
Feco ugy ul a zongoranal mint egy zsak krumpli
bar en is csapotam ra egerben a varban

Briguszka 2008.08.29. 22:24:37

Nem írod ki magadat hagyma . Fecót én sem szeretem. De Lord Forever

havajj 2008.08.29. 22:26:08

Akkor én be se akarom írni magam a klubba, mer ez nekem nempálya semelyik. Bár meghallgatom mindet.

Briguszka 2008.08.29. 22:28:37

Szerintem nem ez határozza meg a klub-ot , hogy ki milyen zenét szeret, pl: Hagymát akkor is bírnám ha zámbóimit hallgatna ( pedig azt nagyon útálom)
Írjad havajj mit szeretsz és lesz az is :)

havajj 2008.08.29. 22:37:34

Igazából nem nagyon szeretem a zenét, szinte soha nem hallgatok, csak kocsiban, vagy társaságban.
Amúgy popzenét, meg rockzenét, de válogatós vagyok, mert a AC/DC-t szeretem, de a Metallikával ki lehet kergetni a világbó. U2 is jó, bár mióta mektuttam, hogy Bono is cijentologus, hát nem tom.
Popzenéből majdnemmindent, ilyen RWilliamszet is, meg pl. az Atomic Kittent is mekhalgattam. Nem vicc!!
A rap az nemgyerebe. Bár a KidRocknak jó az ully CDje, igaz nem is sok köze van a rap-hez. De pl. 50centnek is szerettem pár számát.
hát dióhéjjban ennyi
most nyitott könyv vagyok előttetek

Briguszka 2008.08.29. 22:41:50

nadekijaza atomickitten ?

havajj 2008.08.29. 22:47:41

Kösz! Megnéztem! Asszem felébredtek a szomszédok. :))

Az atomic az egy nyálas lánycsapat volt 5-6 éve.
Juteszembe, a nyálas fijucsapatoknak is szeretem egykét számát.

Ezt meg akkor hagyma rednek nejének, meg aki szereti:
www.youtube.com/watch?v=uwIGZLjugKA

havajj 2008.08.29. 22:48:38

Bár asszem nem a kidrock miatt nézem meg én se ennyiszer. :)

Briguszka 2008.08.29. 22:55:14

Akkor én meg a Hagymának küldök egy kis ámerikás zenét:

www.youtube.com/watch?v=WrsaHbYBCMg

Briguszka 2008.08.29. 23:01:38

Még egy Depressziót , mert már úgyis csak én vagyok itt , tehát nekem:

www.youtube.com/watch?v=Nc7EjpBwz4A

havajj 2008.08.29. 23:03:32

Há itt vagyok!!!
Csak hallgatom őket.:)

Briguszka 2008.08.29. 23:06:54

Ez az utolsó kettő most nálam a favorit A Hümér találta ide őket, de nekem nagyon bejött a zenekar

havajj 2008.08.29. 23:07:15

Az első depi teccett, a második kevésbé. Abba csak belehallgattam.
Öregszem, mert olyan együttesek vannak amikről sose hallottam.

Ugye nem sértőttél meg nagyon? :P
Szánombánom...

Briguszka 2008.08.29. 23:10:59

Nem vagyok sértődős, és szeretem ha valakinek saját véleménye van, ha nem egyezik az enyémmel akkor is :)

havajj 2008.08.29. 23:21:52

Örülök neki, mert nem szeretek uty lefexeni, hogy valaki haraxik rám.
Pedig most lefogok.

havajj 2008.08.29. 23:23:18

Tv teccet Briguszka? :))

Briguszka 2008.08.29. 23:24:58

hát nem mondhatnám, nekem a zene jobban bejön
Jó éjt havajj! :)

havajj 2008.08.29. 23:27:42

sejtettem :)))
én se ezt nézem, csak adott volt ott a felemlítése :)
Jóccakát!!!

Briguszka 2008.08.29. 23:28:47

azért néztem egy kicsit , hátha tecceni fog, de nem annyira kötött le

havajj 2008.08.29. 23:30:29

:)
csak hangulat kérdése, tudod!!
meg társaság

Briguszka 2008.08.29. 23:30:53

Inkább elolvastam a cientológiás Tomiról belinkelt anyagot és jót mulattam

havajj 2008.08.29. 23:31:19

Mármint a társaságot nem úgy értem.
1 Társ.
Na ebből se jövök ki jó, megyek inább. :)

Briguszka 2008.08.29. 23:31:24

Az egyedül, az társaság??

Briguszka 2008.08.29. 23:31:59

Na jól van nem cukkollak tovább , jó éjt :)

havajj 2008.08.29. 23:33:20

Nem. Te, meg mégegy ember. Az már társaság.
Csak nem úgy értettem, a társaságot, hogy csoportosan, vagy családilag, vagy valami perverz.

havajj 2008.08.29. 23:34:37

Jó a családot kár volt belekeverni. Asszem ennél lejjeb már nem tudom alázni magam önerőből.

Briguszka 2008.08.29. 23:37:26

Hát ez igy :-)
Jó éjszakát!

cyan 2008.08.30. 00:39:25

mindenki kidőlt?

köszi amúgy a sok fizetős alkeszt! voltak ma rendesen, több, mint 26 000 volt a bevétel! (kíváncsi vagyok, mennyi marad a kasszában reggelre...)

megyek, mert ma 6-kor már kelnem kéne :(

Troppauer Hümér 2008.08.30. 01:59:21

Hazagyöttem a korcsmából. Gyó vót.

Egy kis zene az éccakaji bagojoknak:

Ágnes Vanilla - Ígéret
www.youtube.com/watch?v=5XAd86FCRuk

The Cure - Burn
www.youtube.com/watch?v=YFPlEpi__wcű

Tankcsapda - Azt mondom, állj!
www.youtube.com/watch?v=WZ5cLa9GDJ4

System of a down - Chop suey
www.youtube.com/watch?v=mdRd3k4CIAg

Depresszió - Itt benn
www.youtube.com/watch?v=rFX0jmmKRY0

Nightwish - Amaranth
www.youtube.com/watch?v=GdZn7k5rZLQ

Brigusznak, Dimmu Borgir - Metal heart (300 videoklip)
www.youtube.com/watch?v=BkKl9nbtVto

Cradle of filth - Nymphetamine
www.youtube.com/watch?v=6dW6aNAZGTM

Paradise lost - Erased
www.youtube.com/watch?v=xjQtMioX6z4

Nirvana - Rape me
www.youtube.com/watch?v=psvCUWzecGo

Marilyn Manson - Sweet dreams
www.youtube.com/watch?v=3iuve2OjY_8

Pantera - This love
www.youtube.com/watch?v=Wm2KeW9Ke2s

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.08.30. 06:23:57

kosz havajj
Mary telleg tipikus rednek
es kezdenem megszeretni ha nem aqz agyamban aludna keresztbe
mehetek megint a nappaliba

cyan 2008.08.30. 06:57:11

reggelit!
káááávéééét!!!

Zuzuka 2008.08.30. 07:07:52

jóregg!
KV megvót!
hű mennyit muzsikáltatok éccaka:)
most meghallgatom, mer CSaK 1 gép van bekapcsolva és nem dobál ki az a qrvq rúter...

cyan 2008.08.30. 09:22:23

elhúztam a kocsmába. éjjel talán benézek, de egyáltalán nem biztos...

havajj 2008.08.30. 09:28:27

Ejj hagyma, azok a mézeshetek.
Pár év, és úgy fogod odébblökni ilyenkor, hogy veres lesz a feje a nagy romantikától.
Vagy a padlótól.
Dehát nem lehet minden odébblökés mellé egy közlekedési rendőrt állítani.

Briguszka 2008.08.30. 11:10:56

Helló drágáim!

mijaza romantika , már nem is emlékszem :)

Briguszka 2008.08.30. 12:12:43

Most nézem Hümér mi hangulat volt itt az éjjel :)
Köszönöm a 3oo-at!

Zuzuka 2008.08.30. 12:17:17

HI Brigusz!
gaszrtocici: ződbableves, faszányos lángos!
nem én süttem:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.08.30. 12:27:25

en eldobhato feleseget hasznalok

Zuzuka 2008.08.30. 12:31:17

az érdekes lehet, de használd egésséggel!

Briguszka 2008.08.30. 12:45:47

Gasztro:mexikói csirke, túrós palacsinta ( a palacsinta a barátnőm ajándéka)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.08.30. 12:59:21

brigusz
te mexikobol hozatod a szarnyasokat?
tucc elni

Zuzuka 2008.08.30. 13:13:26

invázió van a teraszon
én ennyi darazsat még életemben nem láttam!!!!!!!!!!!! ojan mint a sáskajárás:(
honnan gyöttek ezek?
ajtó ablak becsuk, Micsi meg kintrekett, de most megmentem az életem árán is!

Briguszka 2008.08.30. 13:22:36

Ugye Hagyma? :D
és még nem is tucc rólam mindent :)

havajj 2008.08.30. 16:04:39

Cijatok!

Hagyd el, hagyma!
Itten demokratikus diktatura van.
Ha őköt verik, akkó demokrácija! hoty képzelitek!
Ha meg a szigeti luvnyát, akkó megérdemelte a büdös paraszja!
Ahol lábbal tiporják a jogokat, ott mindenki asziszi, hoty természetes.
Bánod-e, hogy nem az anyanyelveden élsz?

Belefárattam én is a homárba lassan.

havajj 2008.08.30. 16:05:55

Nemérdekel, hogy vékony nő, ütni kell ugyanúgy, mer az az egyenlő bánásmód. Ez a legjobb. :)))

Hen Csi 2008.08.30. 16:19:57

TROJKA MÍTINGRE ÍRTAM FONTOS!

F O N T O S !

havajj 2008.08.30. 16:29:32

moslátom csak, odaát még leis "zsidóközeliztek"
fontosak ám az észérvek :)

havajj 2008.08.30. 19:27:13

Itten meg senki ismerős?
Csak nekem kell a szombatomat is a gép mellett töltenem?
Na szép.

Troppauer Hümér 2008.08.30. 19:44:36

Sziasztok!

Megjöttem. Voltam horgászni. Az eredmény: Nem kell hazudnom arról, hogy mekkora halat fogtam. :)

Troppauer Hümér 2008.08.30. 19:52:43

Havajj: A zenék közül, amiket linkeltem, találtál kedvedre valót-e?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.08.30. 20:07:44

ugyan havajj hujek mindenhol vannak, mer pont az nterneten ne lennenek
en olyan 15 eve netezek, eleinte felkaprtam a vizet, sot par honapja a homaron is
de mar nem erdekel
rendszeres offolo vagyok
HUer
qrwa nagyot fogtal vagy semmit?
meg ffloridaban kimentunk hajoval 2ora alatt fogtam 14-et
de nekem sokkal jobb volt Szgethalmon luni a stegen es 2 hetig halat nem lattam

havajj 2008.08.30. 20:09:55

Jónatyot!

Általában csukotszemmel is kiválasztja egy listából az ember, amit én szeretek. A populárisakat.
Tömegcikkfogyasztó vagyok.
Cure, Tankcsapda, Marilyn, Nirvana.
Bár a tankcsapdának nem is ismertem eszt a számát. Meg általában az újakat nem ismerem. Valahogy elmaradt a zenehalgatási igényem. Nem is tudom mikor, mek hotytörténhetett.

Milyen típusú halacskád van?

Troppauer Hümér 2008.08.30. 20:18:21

Na ez az! Nem kell hazudnom a hal méreteiről, mert semmit sem sikerült kifogni.
Úgyhogy ma makszimum olajos halat ehetek, konzervből. :(

havajj 2008.08.30. 20:21:55

Igen hagyma, de én meg nem szoktam hozzá, hogy lezáratlanul hagyok egy vitát, mer nekem mindigigazamvan. :)
És amikor ráébredek, hogy egy hüjével van dolgom, akkor széjjelbasz az ideg.
Pedig nem hülyézek le soha senkit szinte. De ha valaki nekem aszongya, hogy amikor beszállok egy taxiba akkor lemondok az emberi jogaimról, akkor az már pedzegeti a fejem szine a redet. (Én meg redfész vagyok.)
De még nem hülyézek ugye, mert mindenki tévedhet. Elmagyarázom. Utána jön, jogy de akkor a repülőgépen ott viszont igen.
Mondom ott se.
Akkor utána csökkent IQ-jú leszek, meg zsidó, meg kurvaanyámat, meg nemistudom még mikvoltak. Ilyenkor meg jól arconbacnám egy péklapáttal, dehát nemlehet, mer drótvan csak köztünk. Visszakáromkodni meg nem sok értelmét látom, bár bevallom mekesett.
Úgyhogy asszem kiszáltam a homárról, mer mindigezvan. Mek törpegyík. Inkább itten vagyok, mer itt legalább zene van, bár nem vogyok oda érte, de érdekel minden engem.

havajj 2008.08.30. 20:25:44

Bannolom magam a homárról. :)
Bár ez hosszabbéletű lesz, mint az ominózus szerda vagymelyik reggeli, amikor balhévolt, és már úgynézett ki, vékkép nincs létjogosultságom.
Pedig akkor teljesen megijettem, mert az Edés posztból is eltűnt minden szelemi termékem.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.08.30. 20:31:15

Humer en szeretem a szardiniat
kifejezetten

havajj
a homar nem rossz banda
1-2 huje mindig becsapodik
na so
egyszeruen vannak emberek akik olyan dolgokat tartanak termeszetesnek ami elkepeszto
meg az osidokban floridaban laktam, es megfogott a sheriff
nem volt meg amerikai jogositvanyom
aszonta mennyek haza a kocsival tegyem le a parkoloba, ejjel ranez ott all-e, mert ha meg egyszer megfog be kell vinnie, most is bevihetne de nem akar, aztan megkerdezte szeretem-e a forma 1-et mikor mondtam neki hogy pestrol jottem
es akkor elbeszelgettunk schumacherrol
en meg telleg hazamentem
azota mar van jogsim is papirjaim is, mosma amerikai allampolgar is leszek januar korul
es ennyi
nekem nem az a legnagyobb bajom, hogy a biztonsagi orok emberkednek, hanem hogy tapsolnak is nekik
hat ne mondd nekem, hogy normalisan nem lehetett volna elintezni
holgyem lejart a jegye sziveskedjek kifaradni
OK csak meg meg kell valait beszelnem a baratnmmel 10 perc
OK
oszt ennyi

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.08.30. 20:43:09

ne bannold havajj
a normalisok vannak tobbsegben szukseg van rank
bizonyos nickeket scrollozni kell es ennyi

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.08.30. 20:44:22

bogracsban lehet-e halaszlet fozni
vagy heket kis faszenesen-e?
utolso?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.08.30. 20:47:36

oh megek utolsozni EDE-hez
nem nem megyek mer az vagyok
hehe

Dr Net Elek (törölt) 2008.08.30. 20:48:18

hagyma: Székelykáposzta a lényeg!
Verseny!

Troppauer Hümér 2008.08.30. 20:50:06

Havajj: Ha lelépsz a homárról, és lesz még ojan kaliberű post, mint az Ede féle, akkor egy emberrel kevesebb lesz, akinek a hozzászólásain röhöghetek.

havajj 2008.08.30. 20:50:51

Yólvan, most egyenlőre holnapestig bannoltam nagam. :)
Addig lenyugszom.
Muszáj határtszabni magamnak, mert különben ott vitatkoznék egész nap hülyeségeken. Akkor meg ki dolgozik.
De most ez teljesen kiakasztotta az agyam, hogy nem volt kommunista diktatúra Magyarországon. Kár hogy nem ugyanabban a hsz.-ban írta, amiben lecsökkentIQzott. Aszt elmentettem volna.
Visszaolvastad a sztorit?
Mér nem mingyárt azt mondta, hogy nem volt holokauszt? Nem is értem.
Na mindegy, nem azért blogolok, hogy felidegesíccsem magam. Majd megtanulom ezt a nickscrollozást is.

havajj 2008.08.30. 20:52:51

Hanem akkora kékhalálom volt, hogy asszem a végét járja a gépem. Szóval lehet hogy egyszercsak elűnök hirtelen, mert most is alig jött vissza.

havajj 2008.08.30. 20:55:49

Köszönöm Troppauerúr!
Ha lesz olyan akkor azért megyek!
Vagy Elek Doktor átlopja ide. Mert ott úgyis törpegyík, ha kényes a téma.
Nem lesz több ilyen Edés ezekután szerintem, mert meggondolják kétszer is.
Csak buszmegállóban kidobott WCcsészék, meg elfordult jelzőtáblák lesznek. :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.08.30. 21:02:13

mindig van egy palkovicsne egy Ede egy bacc pacsker

Dr Net Elek (törölt) 2008.08.30. 21:04:51

Oszt most ki nem szargya le?

Zene?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.08.30. 21:05:05

az en gepem uy nez ki hogy a fijam rohogogorcsot kap ha latja es le is fenykepezte, most nem tudom ide tette -e be vagy a prohardverre
szukseget erezte, hogy megossza masokkal is
akkoris csak akkor cserelem le ha total meghal
mint szoktam volt mondani huseges tipus vagyok, cak harom felesegem voLT, mosma megvan a negyedik

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.08.30. 21:11:00

mingya mennek kell megint eskuo lesz, meg holnap is
es meg hetfon labor day meg reggeli
a derekem meg faly
May elment a temetobe van valami szertartas
esz vagy ejfel mire hazaerekha lesz zene tegyetek be Jason Michael Caroltol az Elisa hazudik asszem ez a cime
thx

Troppauer Hümér 2008.08.30. 21:13:36

Hagyma: Eldobható bogrács, eldobható sörösdoboz, eldobható feleség... stb. Ezekszerint a leptopod nem eldobható?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.08.30. 21:19:04

abszolute eldobhato
de szeretem ezt a szart
eccer eldobom az tuti

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.08.30. 21:21:57

Humer gyere floridaba, oszt befizecc 50 dollart kivisznek hajoval es fox capatol kezdve mindent

Troppauer Hümér 2008.08.30. 21:22:27

Akkor úgy dobjad, hogy itt landojjon nálam! Doblyad átfele a zóceántot!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.08.30. 21:26:24

en siman atdobom es meg vizeletet is adok utana
de az en notim teleg vicces mar 10 eves
nehany betu hianyzik es kulso ventilletorral huttom
telleg fenn van valahol a prohardveren
ja es kulon monitorom van mert az az ize ami mutatja mit irsz az tonkrement mar
Mary is csak rohog
de szeretem

Troppauer Hümér 2008.08.30. 21:41:15

Hagyma: Ha megyek floridába cápára horgászni, akkor jössz te is?
süti beállítások módosítása