PolyMeta


Ezzel kereshecc blogokban is:





PolyMeta - az okos kereső

A klubról

A CsK megalakulásáról
itt találhatsz
infókat.



Egy kis ízelítő:
Hibbrid v 1.0
Hibbrid v 2.0
Hibbrid v 3.0
Levél a szalag mellől

Kontakt




Friss topikok

Tarda

Nincs megjeleníthető elem

Homár

Nincs megjeleníthető elem

AL

Nincs megjeleníthető elem

SMS az IP-re

Mix

Eddigi kukkolások:




Locations of visitors to this page

A szemorvosom ezt ajánlja:


Firefox 3

Ezt csak úgy:







Irfanview a képek csöcsörészéséhez:


Get it from CNET Download.com!

Adobe Flash Player:




Free fontkészletek:




miro vigyijó pléjer:




Freebies:






Creative Commons License

bagzómaCsKa & Csöcsörész Klub
by Dr Net Elek is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Hungary License


Google Pagerank, SEO tools



Hun-Web Linkek

pagerank
duma fórum
Directory of Humor Blogs
TopOfBlogs


Site Meter


Címkék

(•)(•) (9) ágy (2) ajándék (1) alkohol (4) állás (1) állat (3) állatmese (1) anya (1) autó (3) backdoor (4) bagzómacska (1) baleseti jegyzőkönyv (1) bálna (1) bankos csalás (1) bank of csk (3) batman (1) béna (1) bingó (1) boci (2) bömös (1) bor (3) buék (1) buzik (1) cigi (1) csetrulett (1) darts (1) drót (1) ébrsztőóra (1) egésség (2) elefánt (1) elsőőő (1) esküvő (1) fasz (1) fejel (1) férfiak (1) film (3) földralyz (1) fontos (1) foto (4) fotosop (1) függőség (1) gasztro (2) gyesznyó (2) gyikfélék (1) gyóccer (1) hajó (1) hazafi (1) hibbrid (11) hírdetés (2) hoki (1) húsvét (6) idióta (1) ima (1) internet (1) ital (3) játék (5) jég (1) jégfal (1) kaja (1) kama sutra (4) karácsony (12) karesz (1) karnevál (1) kerékpár (1) kérek szépen (1) kiállítás (1) kocsma (2) kocsmatúra (3) költemény (1) koncert (1) kosárlabda (1) kung fu (1) kutya (2) lángos (2) lecke (1) levél (7) lovagoknak (1) mastercard (1) medicina (1) medve (1) merci (1) mikulás (2) milf (1) mókahely (4) motor (3) mozi (3) munka (2) munkahely (3) naptár (4) nem video hanem gif (1) nincs egy rongyom (1) (2) nők (7) nőnap (1) nyaralás (2) nyelvlecke (2) nyomtató (1) nyúl (2) ojró (1) onlájn (4) orosz (1) paraszt (3) parasztok (5) pi (1) pia (3) plakát (1) pofon (1) póló (1) pszichológus (1) puna (4) rajz (1) reggeli (1) rejtvény (1) reklám (5) relytvény (1) rendelés (1) részeg (1) rock (3) rokk (3) rokk(o)(o) (1) sajt (1) sikoj (1) smart car (1) somlói (1) sör (12) spam (3) spiderman (1) spongyabob (1) sport (2) strandszezon (4) stressz (2) sufnituning (2) szabályok (1) szakmai rendezvény (1) szalma (1) székely (1) szemüveg (1) szerda (1) szesz (3) szórakozás (1) szótár (2) születésnap (2) szüret (1) találós kérdés (3) tanfolyam (2) társkeresés (11) tehén (1) tehenészlány (1) télapó (1) telefon (1) természet (3) túrista (1) tűz (1) tűzoltók (1) ügyességi (1) ütés (1) üzenet (1) valentin nap (1) vidámság (1) videó (2) vígjáték (1) világrekord (3) világválság (2) villantás (1) vírus (2) wc (1) zene (2) zoo (13)

2008.06.24. 09:36 Dr Net Elek (törölt)

Asztro(•)(•) - Rák

Ismét eltelt egy hónap, jöhet az aktuális horoszkóp. Rák hava vagyon. Lássuk a megfejtést:


Június 22. - Július 22.
Jelleg:
víz
Szín: tört fehér, ezüst, szürke, világos lila 
Drágakő: opál, smaragd, hegyi kristály
Szerencsenap: hétfő
Szerencseszám: 7 és 3
Virág: fehér rózsa, nárcisz, liliom
Uralkodó bolygó: Hold
Szerelmes: Skorpió, Halak

Én, önkifejezés
Néhány jellemző tulajdonság címszavakban: intuitív, érzékeny, termékeny fantáziájú, bőkezű, változó hangulatú, gyermekszerető, félénk, rajongó, megérző, ráérző, gondoskodó, segítőkész.

Igényli a változatosságot. Magatartása inkább passzív. Érzékeny az időjárásra. Lelki állapota nagy befolyással van testi állapotára, ezért egészsége megőrzésében igen fontos szerepe lehet az önszuggesztiónak.

Az Ikrekkel szemben, mely intellektuális kutató, a Rák típusú ember álmodozva kereső fajta. Jó befogadóképessége mellett akkor jön elő alkotó, formáló készsége, ha megtanul bánni adottságaival. Visszafogott magatartás- és kifejezésmódja azt a benyomást kelti, mintha mindig a partnerétől várna megerősítést, bizonyosságot.

Vándorösztöne, érzelmeinek, vonzalmainak változása sajátos módon érvényesül, mégpedig úgy, hogy változtatási kényszere mellett mégis talán mindenkinél jobban ragaszkodik otthonához, hazájához.

Gyakran tart önvizsgálatot, és keményen kérdőre vonja önmagát, hogy vajon megfelelően irányítja-e akaratát, kielégítően használja-e képességeit, lelkiismeretesen végzi-e kötelességeit.

Szerencsés esetben az érzékeny lénye által felfogott benyomások sokféleségét, formagazdagságát arányba tudja hozni értékvilágával, és így képes asszimilálni is azt. Így egy meghatározó életmelódiát valósíthat meg.

Mindig szüksége van valamilyen háttérre, védelemre. Amint ugyanis az Ikreknek értelmi jellegű kaland az, hogy a világ érvek-ellenérvek, állítás-tagadás, igen-nem ellentéte, ugyanezt a Rák érzelmeivel fogja fel, kedélyével éli át. Tapasztalja a sokszerű, sokrétű világot megannyi színfoltjával, lehetőségével és a lehetőségek ellentettjével, de mindezek érzelmi befogadásakor nem védi semmi, mint az Ikreket az ész hidegsége és szenvtelensége. Ezért kapaszkodik valami rajta kívül álló szilárd dologba, eszmébe, emberbe. Ha nem talál szilárd támaszt, ingadozás, tartástalanság jelentkezik nála.

Hangsúlyos szerepe van előtte a múltnak és az otthonnak. Szívesen eleveníti fel aprólékos részletességgel régi élményeit vagy a családhoz, az elődökhöz, ősökhöz kapcsolódó emlékeket. Ugyanebből a gyökérből ered az az igénye, hogy otthonát érdekes, figyelemre méltó dolgokkal, esetleg kuriózumokkal rendezze be.

Ajánlás
Hivatásválasztásában, önmaga hasznosításában gyakran kételyei vannak, és kevés az önbizalma. Pedig valójában igen sok lehetőséggel számolhat. Alkalmazkodóképessége biztosítja, hogy jól beilleszkedjék munkahely közösségébe. Előnyösen hasznosíthatja megérző, együttérző képességét, segítő, emberbaráti lelkületét, sokrétű érzékenységét. Ha eleinte nem találja helyét az életben, ez ne törje le! A Rák típusú embereknél nem ritka, hogy végleges hivatásuk később alakul ki, a nekik megfelelő munkát később találják meg. Képességei elég sokrétűek, ezért nem kell aggódnia.

Problémák a gyermekkorban
Mire ügyeljen a szülő, ha gyermekének horoszkópjában hangsúlyos a Rák-jegy. Feltétlenül vegye figyelembe, hogy az ilyen ember egész életében magával viszi azokat az élményeket és benyomásokat, amelyeket kisgyermekkorában megélt. A kapott családi összképet mint mintát éli újra és valósítja meg felnőttként, vagy a nyomasztó, konfliktusos családi helyzetet ismétli meg a maga házasságában, hogy valamiképpen túllépjen gyermekkori szorongásain.

Ennek tudatában a szülőknek elsősorban önmagukkal szemben vannak kötelezettségeik. Ha szükséges, a saját életükben és egymás közti kapcsolatukban kell a megfelelő tisztogatást elvégezniük.

A Rák-hangsúlyos gyermeknél főként a túlérzékenységet kell mérsékelni. Nem megfelelő eljárás, ha nem veszünk tudomást erről. Az erőszak is csak ártana. Fontos a kitartó érzelmi ráhatás. Meg kell értetni a gyermekkel valahogyan, hogy nem kell, nem szabad minden dolgot érzelmileg felfogni.

Változásigényével, változtatási kényszerével szemben az állandóság értékeit, fontosságát, a megbízhatóság jelentősségét kell hangsúlyozni, elsősorban személyes példával, ugyanakkor bizonyos következetesség betartatásával is. Meg kell követelni tőle, hogy egy megkezdett feladatot fejezzen be, hogy egy játékot türelmesen játsszon végig és így tovább.

Ami talán a legfontosabb, önbizalmat kell adni az ilyen gyermeknek, ha észrevesszük, hogy önértékelésében hiányosságok vannak. Néhány bíztató és elismerő szó időnként csodákat művelhet. A Rák típusú embert és gyermeket ugyanis nagyon jól lehet lelkesíteni.

 

 

Átvéve innen.

406 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.06.24. 20:20:00

hat en igazi jo kommenista munkasember modjara munkaval unneplem az unnepet
hogy kapjak be, akik ma nalam vacsoraznak

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.06.24. 20:21:06

meg jo hogy legalabb felvonulni nem kell mint majus elsesejen az milyen gaz volt...

Grafit Macsek 2008.06.24. 20:22:42

hagyma! Má te is szívod a vérem???:))))
nem kűdök babot!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.06.24. 20:24:59

akko' ne is kuggye' akko
hozzad

Grafit Macsek 2008.06.24. 20:26:26

jóvan, lásd, kivel van dógod! nyisd az ablakot!

Syca 2008.06.24. 20:27:03

alacsonyan röpülnek a babok :))

Grafit Macsek 2008.06.24. 20:27:24

Szija, Briguszkaaaaa! Millen vót a fürdészet?

Troppauer Hümér 2008.06.24. 20:29:39

Szijasztok!

Hagyma: Mit hínak ottan tefeléd gulyáslevesnek akkó? Gyugoszláv, oszt nem tud ojat főzni-e?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.06.24. 20:29:47

az ablakba hozod?
yrok street 4-ik ucca sarok
de sussel fasirtot is hozza
nahat

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.06.24. 20:30:44

mer meg zodek syca, azert

hello brigusz

en is megyek viz ala mer' mingya dogozni kell es meg akarok enni is

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.06.24. 20:31:50

hat HUmer
olyat csakmagyar tud
gyenge sertesporkolt vot
de annak is gyenge

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.06.24. 20:33:55

sztfott desznyot osszekever kolomperral, alig fuszerzve rovid len' oszt arira hungaryan gulash
amugy edekes de szeretik a nepek, eleg jo forgalma van
en eccer voltam, lehet ma leszek masodszor is

Briguszka 2008.06.24. 20:34:15

Jó kis fürdés volt, csak az odavezető út elég kalandosra sikeredett.

Szamár úgy döntött az odaérkezés előtt kb fél km-rel , hogy jó lenne egy kicsit legelészni az árokparton 4o fokban , és nem volt hajlandó továbbmenni. Gondoltam , hogy szerencsére van benne egy csomó benzi, meg a hamutartóban találtam egy öngyújtót talán ha rálocsolnék egy -két litert , akkor könnyen lángra lobbanthatnám az egész büdös szamarat, mert hát sokkal melegebb már attól se lett volna.
Gyenge 26 perces szerelőidőt futva, totál vizesre izzadva , hipp-hopp mit a csatakos ló megérkeztem a zalaszentgróti termálfürdőhöz. Utána már kéjmámor.

Hazafelé úgy vágtatott a szamár mint egy táltos paripa, nem mert rosszalkodni :)

Syca 2008.06.24. 20:36:05

hagyma: majd vhogy juttatunk ki neked szeretecsomagokat hamival :)))

Troppauer Hümér 2008.06.24. 20:37:36

Így már lyártam én is. Napköziben néztem azt, hogy mi lesz az ebéd. Kiírták, hogy marhapörkölt tarhonyával, oszt nem kaptam csak mócsingot meg csontot néhány tésztasöréttel, ami csucsogott a szafttól. Ojan vót, mint amit még a kutjának se adnék.
Az uzsira adott tepertőkrémes kenyeret (lilahagymával ofkorsz) pedig, háromkor, úgy eltűntettem, mintha sose lett vóna.

Briguszka 2008.06.24. 20:40:02

Hümér te napközis vagy még hogy neked ebéd is van , meg uzsi is?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.06.24. 20:40:05

angel
most olvasom
ilyeneket foz a gyereked?
behalok
mongyuk neked mindegy mit nem eszel meg

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.06.24. 20:43:26

HUmer
mosmeg a korozotted jutatad eszembe
Sarika neni csinalta a napejban a Kertesz uton
isteni volt
akkor nem, de igy visszagondolva
micsda uzsik voltak
szegeny mar biztos nem el
szar az egesz elet, de enni kell
megyek is

Troppauer Hümér 2008.06.24. 20:44:46

Brigi: 16 éve legalább, hogy nem vagyok napközis.

De az, aki napközis vót, az kapott délelőtt tízórajit, általába tejet meg kiflit, vagy kakaót meg töpörtős pogácsát, vagy mittudomén, délben ebédet, délután meg uzsit.

A délutáni kaján néha nagyon meglepőttünk, mert néha ojan is vót, hogy 3-4db ht keksz meg 1 db kicsike alma.

Troppauer Hümér 2008.06.24. 20:46:42

hagyma:
Eccer egy bölcs ember aszt monta, hogy enni kell, szarni muszáj.

Egyél valamit! Gyó étvágyat!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.06.24. 20:47:07

mi idonken tizorai poharas tej kifli
ebed, amit Sarika neni gondolt
neha tokfozelek azt utaltuk/ha jo kaja volt nekem mindig adott repeatat/
uzsonna
abbol a mar emlitett korozottes volt a lgjobb, zsiroskenyer,vajas, parizsis, turistas
jo vot
de ez meg az atkosba vot

Briguszka 2008.06.24. 20:52:28

Mongyuk ha estig dolgoztatnak Hümér , a legkevesebb , hgoy uszit is adnak :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.06.24. 20:53:15

namost meg eszembe jutott a lilahagymas zsiroskenyer az V kerben lent a borozokban kisfroccsel

Briguszka 2008.06.24. 20:53:23

ugy látom meg vagyok keveredve: tehát a legkevesebb, hogy uzsit is adnak

Zuzuka 2008.06.24. 20:57:52

jókat mondtok, én még mindig ijeneket uzsizok:) lila hagymát persze csak este
marhára fáj a fej!
viharcellák gyönnek mennek bisztos attól...

Briguszka 2008.06.24. 20:57:52

Filmes nap volt én meg nem voltam??

A csúcsok nálam:

Excalibur ( angol változat , nem a gagyi amerikai)
Embervadász
Indul a bakterház
Örült Stone
Gyalog galopp
Csapd le csacsi
Kontroll
meg a vámpíros filmeket is szeretem
meg a rajzfilmeket is

Hen Csi 2008.06.24. 20:58:38

Ne egyetek már ennyire!
Éhes vagyok!

Briguszka 2008.06.24. 20:58:42

nálunk már dörög az ég ( kéne egy villámszelidítő) és esik az eső.

Briguszka 2008.06.24. 20:59:17

Már rágják a fülemet a gyerekek, hogy engedjem ide őket a géphez , de kitartó vagyok :)))

Zuzuka 2008.06.24. 21:09:33

ja, filmek

Hair
Szelid motorosok
Trója /történelmik
Tom Henx összes
Tarantino összes
vigjátékok pl: A fekete lovag:)
rajzfilmek
még sok, csak időm nincs

Troppauer Hümér 2008.06.24. 21:11:14

Brigusz: Mostanában csak akkor kapok kaját "uzsi" címen, ha éffélig, vagy annál dógozok. Akkó, ha a góré is bent van, csak akkó van pizzarendelés.

Egyépként meg koplalás és gürc 1000-rel.

Grafit Macsek 2008.06.24. 21:17:36

Du egy ezeréves barátnőmet hívtam be magam mellé társalkodónőnek, azé nem vótam. Filmek:
A napfény íze
A zongorista
Üvegtigris
Valami Amerika
Pofa be!
Csapd le csacsi
Harcosok Klubja
meg ami Edward Nortonos, minden
meg Robert de Niros
Al Pacino-s

Kisangyal 2008.06.24. 21:18:23

Basszameg, többet nem olvasok vissza... éhes lettem, moss mehetek enni. :S

Kisangyal 2008.06.24. 21:19:29

Én nemtok igy felsorolni :(

Troppauer Hümér 2008.06.24. 21:21:27

Edward Nortonnak vót egy tök jó filmje, az Amerikai história X.

Zuzuka 2008.06.24. 21:23:42

nehéz volt Angel nekem is
mert most Macseké között is vót vagy 5 fajin
láttam ma hajas szalon volt nálatok:)
miket tucc Te? én csak géppel a gyereknek, 02-es, 05-ös, kopaszra:)
najó ő fijú

Briguszka 2008.06.24. 21:26:27

igazad van Macsek , az üvegtigrist is imádom. meg a De Nirot is

Troppauer Hümér 2008.06.24. 21:26:50

Most mennem köll. Holnap gyövök.

Szijasztok!

Kisangyal 2008.06.24. 21:29:12

Én sokat is szeressek, de kedvfüggö is, meg egy csomo eszembe se jut, nemmég a cimük... :S

Zuzuka :)

Zuzuka 2008.06.24. 21:29:48

na akkor frissitve:
Isten városa
Mementó
Remény rabjai
közönséges bűnözők
Amerikai szépség
harcosok klubja

az Amerikai história megvan a nagygépen, meglesem ha lyó

Kisangyal 2008.06.24. 21:31:21

Joccak Hümér!

Azt a piclens-t a wiwen irták a gépház blogba, hogy jojaz nekünk. Meg van valami uj, vélemény rolunk, meg nekünk!? !?!?

Briguszka 2008.06.24. 21:32:22

Azt meg csak halkan merem leirni, hgoy láttam az összes Harry Pottert, meg a Gyűrük urát is és nattyon szeretem mindet ( meg olvastam is könyvben , úgy még lyobb)

Hen Csi 2008.06.24. 21:33:28

Amerikai história X tényleg merhe jó, de nálam a Holló viszi a primet!
Nekktek is ilyen marha lassú ma este a macska!

Kisangyal 2008.06.24. 21:34:49

Nekem is lassu...

Metyek is, jáccok egyet :)

Briguszka 2008.06.24. 21:39:53

Iszonyú lassú, megyek a gyerekekkel nézek egy kis Harry Pottert :))

Grafit Macsek 2008.06.24. 21:41:47

Filmek még:
Az angol beteg
Schindler listája
Gandhi
Borat
Buena Vista Social Club

Briguszka 2008.06.24. 21:43:22

Hencsi elköszönni se tudott, mert olyan lassú a blogmoci ( monnyon le, vagy sztrálykol ez is ?) de azt üzeni Buona notte

Zuzuka 2008.06.24. 21:43:56

szörnyű csiga!
nincsen veszély csiga
nincsen veszély csiga:)

metyek én is tussss!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.06.24. 21:48:43

elmentem dogozni
hat igen ahoty igy eszembe jtassatok valoszinu filmekbol 100-as listam meglenne

Syca 2008.06.24. 22:23:57

na itt vagyok, embert elküldtem aludni, kivételesen otthonra mert korán kel én meg szeretnék aluszni, beleegyezett, úgyhogy veszem is fel a piszimet, nézem még egy kicsit a Segálékat aztán szunya

jó éjt mindenkibe

Briguszka 2008.06.24. 22:38:48

Syca, ha jó pasit akarsz akkor itt van egy:

www.youtube.com/watch?v=Jxffg3fE5lY

Kisangyal 2008.06.24. 22:48:46

Brigusz, ez kifejezetten altatos :DDD

Joccakátot! :)

Pepin bácsi 2008.06.25. 07:23:02

Gyóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóreggelt Mindenki !

Hen Csi 2008.06.25. 07:37:13

jó reggelt Pepin! És CSK!
Sálat, sapkát, gyapjúzoknyit ma sem kell fölvennyünk!

Pepin bácsi 2008.06.25. 07:38:43

vazzz Hen Csi, most szólsz ? :)

Hen Csi 2008.06.25. 07:40:30

Észhez tért a rendszerünk!
Tegnap este belépni sem tudtam, osztán 15perc várakozás után feladtam.

Hen Csi 2008.06.25. 07:42:11

Biztonság kedviér e bekecset azé tegyé, nehogy möghüljön a kicsi hátad!

Pepin bácsi 2008.06.25. 07:42:26

(Y)ó ezt hallani.

Fojtattyuk a tegnapi sztrálykot-e ?
Remélem, ma se birgya a karvaj a meleget...

Hen Csi 2008.06.25. 07:44:43

Folytatlyuk hát!
Nekem ma nagyon nyugis napom lesz.
Helyettesítő doki gyün, lehet mellette lunpónyi!

KÁJZERSZÓZE 2008.06.25. 07:52:21

NÉÉÉÉÉCCCCCÁÁÁZZZZ!!!!

lyóregellt néktek!

a bekecset hosztam, mert az be van építve mellkasügyileg.....

sztájk fojtatódik, ma egyedül vagyok itten a hivatalban, szép nap lesz: max telefonoskisasszon leszek, dolgozni úccsem tudok.

JEEEEEEEEE! Ma este meccs lesz!

Pepin bácsi 2008.06.25. 08:08:49

mán várom én is natyon az esti mettset.
dojcsland über allesz

KÁJZERSZÓZE 2008.06.25. 08:12:53

jaja. elég vót mán a döröggökböl nékünk matyaroknak!

olvastad a meccsünkről a cikket? belinkeltem

Pepin bácsi 2008.06.25. 08:14:56

nem óvastam.
hova linkelted be ? mekkeresem

Troppauer Hümér 2008.06.25. 08:23:38

Jó reggelt!

Bekecset, sálat, sapkát, kéztyűt, lábtyűt, stb. nem hoztam. Szerintem nem fog kölleni.

Pepin bácsi:
A projekt elindult. Aszonták, hogy holnap vagy lekkésőbb holnapután nyomkoggyák a csengőt, meg óbégatnak, hogy meggyött. Valószínűleg be köll csoszogni a kirájiba érte.

Syca 2008.06.25. 08:29:16

pálinkás jó reggelt

ma má kicsit dolgoztam, de többet énsenem akarok, körmöt kell lakkoznom, meg egyéb igen fontos elfoglaltságaim vannak :)

Pepin bácsi 2008.06.25. 08:41:16

köszi Hümér !
már mondtam a Kispepinnek hoty lesz ety uttya a kirájiba.
este mész a kocsmába a törökök közé-e meccset nézni-e ?

Kájzer, a Prez elmehetne a lyánykához próbavásárlásra :)

Briguszka 2008.06.25. 08:43:44

Helló lányok, fijjuk!

Asszem ma se dógozok :D

Troppauer Hümér 2008.06.25. 08:45:27

Nem valószínű, hogy metyek a terekek közé a kocsmába.
A döntőt viszont bisztos, hogy a kocsmába nézem.

Syca 2008.06.25. 08:46:09

hello Brigusz, megnéztem az ajánlott pasit, nem rossz fajta, egy két ajtócsapkodást megérne ;)

Troppauer Hümér 2008.06.25. 08:46:47

Pepinné már a gyugdíjjasok köszt van-e?

Briguszka 2008.06.25. 08:47:05

Ezzel a csávóval szétrúgnám én is a bogját Syca!

Pepin bácsi 2008.06.25. 08:50:37

Lya, a gyugdíjjasok között van. Arany élete van, ingyen kalya, ingyen kv, hamarosan lesz nettye is.

Szerinted bevállalja a Prez ? Vagy eccerűjen klubelnöki kötelessége őneki a próbavásárlás ?

Troppauer Hümér 2008.06.25. 08:54:09

Lyányok! Pont egy vérszívóval rúgnátok szét a bogját? Nekünk meg etyfojtába gyafogtok, hogy szíjjuk a véretek.

Akkó most eszt így hogy?

KÁJZERSZÓZE 2008.06.25. 08:55:14

én szerintem: DE!!!!

mennyen csak, első a tályékoztatáss. Elsőztem a Homáron... véletlen volt, rég jártam arra, megint igen gyengusz a poszt. Asszem rendezhetünk egy tisztességes temetést a Homárnak, ennyi vót nekijek.

Pepin bácsi 2008.06.25. 08:55:35

pénchijány mijatt nem lesztek nbkettesek ?
láttam, szórtál kettőt.

kijaza a vásárhelyi lilla ? ojjan orra van mint a balkezes kozákpisztoj...

Briguszka 2008.06.25. 08:56:03

az én véremet szijjátok csak nyugodtan , vannak tartalékaim :)

Syca 2008.06.25. 08:59:39

én eccer sem nyafogtam (még!) :DD

Briguszka 2008.06.25. 09:01:31

Syca kölcsönadod a bogját , ha találok magamnank egy illyen legényt??

Kisangyal 2008.06.25. 09:04:53

Veröfényest!

Hajaj, nagy a baj, szörgomboc a szerelmi légyott irányába beállt és folyamatosan vonyit, nyüsszög, uuuuzik...
Kajak szerelmes szegény és sir a kislyány után, de nagyon. :(

Syca 2008.06.25. 09:05:34

Brigusz: mégjóhogy, ilyen célból lett építve :)))

napi csajom: velvet.hu/celeb/pam080624/

Mokele-Mbembe 2008.06.25. 09:09:16

Reggeltet!

Ki akarom jelenteni, hogy enm igassák! Itten mellettem a csajok trikóban, térdgatyában rohangásznak. Ez egyrészt nem igassák, mer nem tok a munkára figyelni, másrészt nem igassák, mer ha én jönnék így, akkor ki lennék kapva.

Útyhoty a minimum, hoty ma sztájkolok!

Kisangyal 2008.06.25. 09:09:40

Pedig kutyás témában eléggé otthon vagyok, de mostan asszem csödöt mondok... :(

KÁJZERSZÓZE 2008.06.25. 09:10:05

hát pénz még lenne is, bár 3 milla kell hétfőre a nevezéshez csak, a többit még nem is mondom, de a legnagyobb gáz az, hogy a fiúk nem jöttek haza.

Kettős igazolással játszott nálunk 3 helyi fijú, ők nb2-ben jáccotak idén is, Sárospatakon, ahol megnyerték a bajnokságot. nálunk is játszottak - mondanom sem kell, ők voltak a sztárok - és megígérték már jó régen, ha megnyerjük, hazajönnek. Nem pénzért játszottak eddig sem, egyikük kivételével. Ő már akkor monta, neki kell az a pénz, úgyhogy ő marad. A többieknek nem kellett a pénz, de most meg kötik az ebet a karóhoz, hogy csak akkor jönnek, ha mindenki jön és mivel az az egy nem jön, ők sem jönnek. hazudoznak, egymásra mutogatnak, minhta összelennének nőve. no, nagy gond nincs, jövőre megnyomjuk megint, de akkor már nélkülök, ne jöjjenek, mert nem lehett adni a szavukra. El kell kezdeni amúgy is a fiatalítást, mert 30 évesen én vagyok a legfiatalabb... Jó lesz ez így!
A két gólt védkezésből nyomtam, csak védekezni küldtek be, de azt végig. megcsíptem, elszaladtam és bevágtam. Meccs után külön gratulációt kaptam, mint gömbvillám. A szurkoló haverok is imádkoztak, mert látták, hogy megvan a labda, szaladok is vele, csak nem haladok... :D :D :D

tényleg mennem kell futni. rámfér...

Briguszka 2008.06.25. 09:13:02

Ma nagyon gyors reagálású hadtest vagyok :)))

Syca 2008.06.25. 09:13:44

Angel, én mint lányos anyuka, azt tapasztaltam az én Kimim udvarlóinál, hogy addig csinálják amig a Kimi tüzel, de van egy csajszi az egyik fiúkutya gazdája és az elment az állatorvoshoz gyógyszerért, hogy ő nem bírja és kapott vmi nyugtatót az ebnek.

Pepin bácsi 2008.06.25. 09:22:45

akkó nem köll leszoknod a dohányzásról Kájzer akkó

Grafit Macsek 2008.06.25. 09:26:14

Szavasztok! Mizu? Négyes lett a szakdolgozatom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kisangyal 2008.06.25. 09:26:29

Na metyek a dógomra, pá mindenkinek!
süti beállítások módosítása