PolyMeta


Ezzel kereshecc blogokban is:





PolyMeta - az okos kereső

A klubról

A CsK megalakulásáról
itt találhatsz
infókat.



Egy kis ízelítő:
Hibbrid v 1.0
Hibbrid v 2.0
Hibbrid v 3.0
Levél a szalag mellől

Kontakt




Friss topikok

Tarda

Nincs megjeleníthető elem

Homár

Nincs megjeleníthető elem

AL

Nincs megjeleníthető elem

SMS az IP-re

Mix

Eddigi kukkolások:




Locations of visitors to this page

A szemorvosom ezt ajánlja:


Firefox 3

Ezt csak úgy:







Irfanview a képek csöcsörészéséhez:


Get it from CNET Download.com!

Adobe Flash Player:




Free fontkészletek:




miro vigyijó pléjer:




Freebies:






Creative Commons License

bagzómaCsKa & Csöcsörész Klub
by Dr Net Elek is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Hungary License


Google Pagerank, SEO tools



Hun-Web Linkek

pagerank
duma fórum
Directory of Humor Blogs
TopOfBlogs


Site Meter


Címkék

(•)(•) (9) ágy (2) ajándék (1) alkohol (4) állás (1) állat (3) állatmese (1) anya (1) autó (3) backdoor (4) bagzómacska (1) baleseti jegyzőkönyv (1) bálna (1) bankos csalás (1) bank of csk (3) batman (1) béna (1) bingó (1) boci (2) bömös (1) bor (3) buék (1) buzik (1) cigi (1) csetrulett (1) darts (1) drót (1) ébrsztőóra (1) egésség (2) elefánt (1) elsőőő (1) esküvő (1) fasz (1) fejel (1) férfiak (1) film (3) földralyz (1) fontos (1) foto (4) fotosop (1) függőség (1) gasztro (2) gyesznyó (2) gyikfélék (1) gyóccer (1) hajó (1) hazafi (1) hibbrid (11) hírdetés (2) hoki (1) húsvét (6) idióta (1) ima (1) internet (1) ital (3) játék (5) jég (1) jégfal (1) kaja (1) kama sutra (4) karácsony (12) karesz (1) karnevál (1) kerékpár (1) kérek szépen (1) kiállítás (1) kocsma (2) kocsmatúra (3) költemény (1) koncert (1) kosárlabda (1) kung fu (1) kutya (2) lángos (2) lecke (1) levél (7) lovagoknak (1) mastercard (1) medicina (1) medve (1) merci (1) mikulás (2) milf (1) mókahely (4) motor (3) mozi (3) munka (2) munkahely (3) naptár (4) nem video hanem gif (1) nincs egy rongyom (1) (2) nők (7) nőnap (1) nyaralás (2) nyelvlecke (2) nyomtató (1) nyúl (2) ojró (1) onlájn (4) orosz (1) paraszt (3) parasztok (5) pi (1) pia (3) plakát (1) pofon (1) póló (1) pszichológus (1) puna (4) rajz (1) reggeli (1) rejtvény (1) reklám (5) relytvény (1) rendelés (1) részeg (1) rock (3) rokk (3) rokk(o)(o) (1) sajt (1) sikoj (1) smart car (1) somlói (1) sör (12) spam (3) spiderman (1) spongyabob (1) sport (2) strandszezon (4) stressz (2) sufnituning (2) szabályok (1) szakmai rendezvény (1) szalma (1) székely (1) szemüveg (1) szerda (1) szesz (3) szórakozás (1) szótár (2) születésnap (2) szüret (1) találós kérdés (3) tanfolyam (2) társkeresés (11) tehén (1) tehenészlány (1) télapó (1) telefon (1) természet (3) túrista (1) tűz (1) tűzoltók (1) ügyességi (1) ütés (1) üzenet (1) valentin nap (1) vidámság (1) videó (2) vígjáték (1) világrekord (3) világválság (2) villantás (1) vírus (2) wc (1) zene (2) zoo (13)

2008.05.20. 13:10 KÁJZERSZÓZE

SZERDAI SPORT (o)(o)

Holnap rendezik Moszkvában a BL-döntőt! A résztvevők a Mencseszter Lyunájtid FC és a Cselszki FC.
 
A mérkőzésnek otthont adó moszkvai Luzsnyiki Stadion nem mai gyermek már, 52 évvel ezelőtt adták át a közönségnek. Akkor még L E N I N Stadion volt a neve, de ha az arénát magát nem is, a névadót azóta elfújta a demokrácia. Egy újabb bizonyíték arra, hogy Vlagyimír Iljics már N E M    É L. A megnyitót anno ’56-ban a Szovjetúnió és Kína nyomatta. Maga a stadion a legnevesebb intézmények egyike, volt itt jégkorong világbajnoki döntő, olimpiai nyitó- és záróünnepség is. Fedett lelátójú a nézőtér, akár 100.000 embert is befogadhatna. Más kérdés, hogy a szigorú biztonsági előírások miatt ez nem lesz lehetséges. Az oroszok híresen jó vendéglátók, a városba érkező angol drukkereket is nagy szeretettel várják. Meg az a 7000 rendőr is, aki majd’ eleped a vendégek megérkezéséért…….. Szükség is lesz a biztosításra, mert valószínűleg az angol horda már a meccs előtt sem lesz szomjas. 1982-ben egy nemzetközi kupameccsen 66 halálos áldozata volt a nézőtéri rendbontásnak a stadionban, ez remélhetőleg nem ismétlődik meg holnap sem és máskor sem többé.

A stadiont jelenleg két klub használja, a Szpartak Moszkva és a Torpedo Moszkva. Jelenlegi kapacitása (az 1994-1995-ös felújítást követően, amikor mindenhova ülés került és megszűntek az állóhelyek) 84.745 fő. A stadion különlegessége, hogy 2002 óta műfű van gyep helyett, természetesen ezt a mérkőzésre lecserélik a rendezők. Felszereltsége miatt 1999-ben az UEFA öt csillaggal tüntette ki, hasonlóan öt csillagos értékelést kaptak olyan prominens stadionok mint a Nou Camp, Old Trafford vagy a San Siro. 1999-ben itt rendezték az UEFA-kupa döntőjét a Parma és a Marseille között.
 
Nézzük végre a csapatokat!
A MU megnyerte a hazai bajnokságot. A Chelsea kitartóan üldözte őket, de csak második lett. Vélhetőleg a rajtnál elvesztett pontok elhullajtása miatt nem sikerült befogni a listavezetőt. Murinnyót még szeptemberben felállították a padról és a tulaj kebelbarátja Grant Ábrahám lett a mester (korábbi eredmények nincsenek, igazából mai napig nem értem, hogy miért pont ő). Idén azonban a Chelsea Granttel kikapott a Ligakupa döntőben, kiesett az FA-kupa negyeddöntőjében, elbukta a bajnoki címet, és most, a BL-finálé küszöbén az izraeli mester több kudarcot már nem bocsátana meg magának. A nem nyernek, lepattan. A tulaj nevével ellentétben nem román, hanem orosz. Mégpedig kő gazdag orosz ember, aki pár éve Londonban (menekültként?) él, Abramovics úr. Beleszólása van ám bőven a dolgokban, jelenleg 578 millió angol fonttal tartozik neki a klub, bár ez kamatmentes kölcsön volt. Mindenesetre az orosz kötődés miatt a moszkvai helyszín és a tulaj iránti tisztelet komoly pont a Cselszki oldalán. A londoni kékek csapatkapitánya Terry lesz, valószínűleg rendbe jön a sérülése. Ha nem akkor Lampion lesz a CSK. Pár hete halt meg az édesanyja, neki ajánlotta legutóbbi gólját és vélhetőleg kettőzött erővel fog nyomulni holnap is. Egyszóval szerintem motiváció terén jobban áll a CFC.
A vörösök (sicc!) a bajnokság végére pihenhettek, frissek lesznek. Taktikás, gyors játékuknak kedvezni fog az egyenletes, sima talaj. Edzőjük, az öreg Szőr mindent elért már, amit csak lehetett. Több mint 20 éve ül a mencseszteri kispadon. Lehet, fel sem tud már állni onnan, az a konténernyi rágó amit elmajszolt odaragasztotta. Pletykák szerint az öreg vezeti majd a brit olimpiai focicsapatot Pekingben.
A meccset Lubos Michel vezeti majd. Nem rossz, de aki a kékekért szorít, az emlékszik a spori 2005-ös BL elődöntős (Liverpool elleni) ténykedésére…. Most figyelni fog, és nem mer majd a kékek kárára kemény dologgal belenyúlni a meccsbe.
 
A Chelsea valószínűleg a jól bevált 4-5-1 felállással kezd majd. Az egycsatáros játékot mintha Drogbára találták volna ki, ő is fog kezdeni szerintem. Sevcsenkónak ez nem nagyon fekszik, a másik nagydarab szerecsen, Anelka pedig szintén nem bizonyított még új csapatában. Seva (állítólag járt Nyíregyházán próbajátékon anno, de helyette Igor Nyicsenkót választották, ő meg mehett Kijevbe….) és Anelka is nyert bár BL-t, Drogba még nem. Középpájára J. Cole-Ballack-Lampard-Makele-Essien összeállítás várható. Azt hiszem ennél nem is lehetne sokkal jobbat álmodni sem. A védelem Belleti-Carvalho-Terry-A.Cole lesz, Ceh a kapuban. Belleti a Barcával nyert BL-t, Carvalho meg a Portoval, a középpályás Makaluki szintén madridi BL-győzts volt. A védelem is nagyon biztos lábakon áll, sőt, gólszerzésben itt ott vannak a szeren. A kékek kifejezetten angol csapatnak számítanak, mert négy angol is lesz a kezdőben.
 
A MU-nál nincs sérült és eltiltott sincs. A kapuban a rutinos Van Der Saar lesz. Előtte a védelemben Evra-Ferdinand-Vidic-Brown kap majd lehetőséget. Az előrébb játszó hat játékos helyét nem tudom megtippelni sem. Lehet hogy alkalmazkodnak az ellenfél felállásához, lehet, hogy 4-4-2 lesz, vagy 4-3-3. ki tudja mit forral az vén vörösorrú mester. A játékosok közül Carrick, Nani, Giggs, Rooney, Ronaldo várhatóan pályár lép kezdőként, aztán a maradék egy helyre befuthat Scholes (a rutinos BL-győztes a védekezésben, labdatartásban nagyon hasznos lenne), Hargreaves (ő még jobbhátvéd is lehet, mint a múltkor, lehetséges, mert ügyesebb az előre játékban mint Brown és kevesebb labdát ad el) és az Anderson, Fletcher, Park hármasból is bárki jó a kezdőbe, ha egy gyors játékos kellen még. Park ügyes szélső, ha ő játszik, Ronaldo elöl maradhat. Saha-t és Tevezt még nem is említetettem. Ez gondolom másnak is zavaros, én Ferguszon helyében 4-3-3-at játszatnék, mert ez azonnal átalakítható a kékek felállására, ha védekezés közben szükséges, viszont gyors játékosokkal hosszabb pontos passz esetén máris 3 csatár támad. Lehet meglepetés, én az utolsó helyet Sahának adnám. Elöl lenne Saha és két gyors szélső Ronaldo és Giggs, a három középső Carrick, Scholes és Nani. A védelemből meg kihajítanám Brown-t és Hargreaves jáccana ott.
 
Ez az eszmefuttatás lehet CSaK az én téveszmém, lehet valóság is. Legnagyobb bánatomra nincs Milan és az angolok között meg már nincs Livernyúl sem. Meg fogom nézni a meccset, barátommal Borsodi Világossal. Nézzétek meg ti is! Nagy hajtás lesz, nagy téttel, de fogunk gólt látni. Nem lesz 0-0!!!!!

139 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KÁJZERSZÓZE 2008.05.20. 15:05:53

asz nem jó Pepin báttya, mer nem tuggyák kimondani a külfeldiek. Nem?

mondtyúk laktam eccer ojan faluban amit úty híttak: PÁTROHA.

na ennél szebb má csak a mostani megoldásom........

cyan 2008.05.20. 15:07:20

csodaszar aréna...
már a jankovich filmjét is menet közben átneveztük :DDDD

cyan 2008.05.20. 15:09:08

de lehet Az ember tragédiája is, az is 17 éve készül, és minden évben kap 150 millát szegény nyugdíjas igazgató-rendezőnk.

Pepin bácsi 2008.05.20. 15:18:43

Enying lyó lenne, van fedett lelátó meg világittás is.
És lyó nagy, legalább 1000 néző elfér :)

keke80 2008.05.20. 15:23:06

Ugyanmá, az hogy a külföldiek nem tuggyák kimondani, az csak nekünk jó. Én oly jókat szoktam kacagni, mikor az eccerü német turista megkérdezte, hogy merre van Lófasz vagy Cirk. Mer az egyik ugye Lovas, a másik meg Zirc. Ha már foci, akkor Huszti Szabolcs itt Husti SzCabolksz, Hajnal Tamás meg Hojnol Tomasz. Én má nem lepödök meg semmin, csak könnyesre röhögöm szemeimet.

Pepin bácsi 2008.05.20. 15:24:55

nincs túl jó híre a helynek Kájzer

legyen Mohács, ott már 580 évvel ezelőtt is bizonyítottunk

Syca 2008.05.20. 15:30:49

elolvastam, kicsit elakadtam a 4-4-2 ill 4-3-3nál de aztán rájöttem, hogy azok az emberkék :)

a csocsóban nem van ilyen, így nem értettem mi a frász lehet ez a számsor :)

cyan 2008.05.20. 15:31:02

amikor a német archeológus prof vitatkozott unokatesómmal, h füceszaboni, nem pedig füzesabony :))

KÁJZERSZÓZE 2008.05.20. 15:32:10

Mi a csocsóban a felállás akko Syca?

Syca 2008.05.20. 15:34:58

kájzer: nem emlxem :DDD de tudod mit elmegyek megszámolom őket :DDD ja és ha ott vagyok iszom egyet az egészségetekre :)

egyébként 1-2-5-3

KÁJZERSZÓZE 2008.05.20. 15:39:40

JEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

Ön nyert!!!!!

Lyutalmul mekkapja a.......

mit is szeretnél nyerni-e?

Syca 2008.05.20. 15:41:40

justin timberlaket :)

KÁJZERSZÓZE 2008.05.20. 15:44:33

aszta.........

előtte meg májkel máddzen kellett??? mi van az ízléseddel, vetésforgós lett???

oké: akko nekedadom Jusztinát!!!!

Pepin bácsi 2008.05.20. 15:45:49

grat Syca !

de hol legyen a stadijon ?

Syca 2008.05.20. 15:46:34

nos ez úgy van, hogy én a végletek embere vagyok :)
vagy justin vagy michael, köztes megoldás nem érdekel :DD

cyan 2008.05.20. 15:47:43

vazz, megint fáj a fejem. este is, most is. qrwa front monnyon le :(((

Syca 2008.05.20. 15:50:41

én arra gondoltam a plattenzéből kiszedjük egy kicsit a vizet meg mindent és ottan lehet benne focizni, majd meccs után víz vissza

Syca 2008.05.20. 15:54:42

lefagytatok az 5letemtől?

cyan 2008.05.20. 15:56:26

le se kell csapolni, magától lecsapolódik

Pepin bácsi 2008.05.20. 15:56:52

igyá ety kis pájinkát cyan asz lyót tesz !

Kájzer, vegyük mek a stadlertül a stadijont, Oszt legyen a neve AL-field Stadium, asztat a külfieldijek is ki tuggyák mondani.

Mokele-Mbembe 2008.05.20. 16:00:45

Ez a plattenzés nem rossz. Bedobálsz pár kavicsot Tihanynál, osz a fele egy éven belül már száraz is.

KÁJZERSZÓZE 2008.05.20. 16:01:41

YO!!!

Az Akasztó is jó egyébként....

majd holna kifejtyük, most futok haza végre....

üdvizelettel!!!!

Syca 2008.05.20. 16:03:42

még közben gondolkodtam, hogy esetleg a 4es metró vonalán vmelyik állomáson? pölö keletinél? most még át tuggyuk alakíttatni :DD

Pepin bácsi 2008.05.20. 16:09:02

na, ennyi vót mára, vöhhhh

Csővágó Mindenkinek !

cyan 2008.05.20. 16:30:07

az, meg qrwa fejfájás. de ma jön haza Lili, azé' van örö' meg bódottsá' :))))
holnap nekem qrwaszerda, délelőtt varrógépért be a városba, délután megint be :((

Briguszka 2008.05.20. 16:40:47

helló Cyan!

Mit tettek veled Hümér?

cyan 2008.05.20. 16:46:49

szia Brigi! vége a napnak?

Briguszka 2008.05.20. 16:51:06

Lejárt, de a gyerek most kiutál a gép előtt, majd 8 felé visszanézek

Syca 2008.05.20. 17:11:55

a 4. tüske mézes-málnás után, mindenkinek csak ajánlani tudom az ivást :))

Kisangyal 2008.05.20. 17:24:46

Elszunyáltam ety kicsit. Felkelek, oszt má vörös riasztás lett errefele :S

Kisangyal 2008.05.20. 17:26:23

Utyhoty megyek is, biztonságba helyezem a zottot, mek meksétáltatom szörgombocot. Pá!

Troppauer Hümér 2008.05.20. 18:54:10

Aggyisten!

Végre hazaértem.
A qrwa vihar is persze hogy fél hatkor ért ide. Mikor má vége a gürcnek.

Cyan: Hazagyött a lyányod. Süttök szalonkát tábortűzön?

cyan 2008.05.20. 19:05:10

ma jön haza, elvileg 20:00 körül száll le a gépe. ma nem sütünk, tojásos nokival várom, meg friss fejesalátával. majd csütörtökön sütünk szalonnát, vagy szombaton, vagy nem tudom mikor :))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.05.20. 19:31:37

keccaz -e man, vagy mi a franc-e
gasztrocsocs
1 doboz sor, oszt megyek vissza

Troppauer Hümér 2008.05.20. 19:34:54

Lyó étvágyat a sörhöz, Hagyma! Oszt végezzé hamar a gürccel!

cyan 2008.05.20. 19:35:57

szia hagyma! ja, kéccáz vót, de csak neked, csak most, csak itt :)))

Syca 2008.05.20. 19:53:16

hellobello

cyan: mingyá itt a lány :)

cyan 2008.05.20. 19:56:01

tuti késik a gépe :(
apja megy érte, meg a bátyja, camponánál melóznak épp, onnan egy ugrás a 0-áson ferihegy

Syca 2008.05.20. 20:14:55

drukkolok nagyon :)

cyan 2008.05.20. 20:26:32

szia Brigi! lerugdostad a fiadat a gépről?

Kisangyal 2008.05.20. 20:26:48

Én is vagyok, 600!!!

Kisangyal 2008.05.20. 20:30:00

Mondtam a zembernek, hoty vettem mézesmálnát, csak pillogott, hoty minek az.
Höhö, mondom inni, mer finom, mek fájdalomcsillapitásnak is. Akko meg röhögött :)

Kisangyal 2008.05.20. 20:32:46

Cyan, aztán kényeztessed a lyányt sok finomsággal :)

cyan 2008.05.20. 20:33:46

leszállt a leányka, most hívott :)))))

Briguszka 2008.05.20. 20:33:47

adtam neki Cyan :)
Egybő tutta hol a helye

cyan 2008.05.20. 20:38:43

majd átadom. most a bőröndjét várja, aztán egy óra, mire hazaérnek

Briguszka 2008.05.20. 21:26:02

Már látom, hogy kedden is szerda van?

Kisangyal 2008.05.20. 21:33:20

Én mostan harcolok ety odaégett lábassal, néha hagyom hatni a szert rajta, aztán nekiesek megin :S

Briguszka 2008.05.20. 21:37:01

Vegyél inkább egy új lábast

cyan 2008.05.20. 21:44:07

hazaértek :))))))))))))))

Kisangyal 2008.05.20. 21:54:32

Brigusz, én má rég kidobtam vóna, de az Anyumé és natyon szereti, ezé mekprobálom mekmenteni nekije. Bár ahogy haladok... még meglássuk, a vak is aszonta :D

Cyan, jo szorakozást a családnak! :)

Kisangyal 2008.05.20. 22:10:44

Asszem én elköszönök mára, joccakát mindenkinek!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.05.21. 00:01:16

meg dogozok
amugyis keccazra halytok:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.05.21. 00:03:38

az az igassag, hogy asse tudom kinek drukkoknek ha latnam, egyiket se nagyon szeretem
a cselszit szerettem, amig nem vot ijen nagy csapat
/aggyak itt is de melozok akkortalyt/
meg valahogy mar a masik focit jobban szeretem

Syca 2008.05.21. 07:29:35

első reggeli qkorékoló :)

Pepin bácsi 2008.05.21. 07:33:05

elsőőőőőőőőő szerdai labdajátékos és stadion építő !

tegnap lesujtott itten a ménkü, oszt mostan qrwa lassú ak a rencerek + a telefon is b*szakszik.

Hümér, jöjjél elhárittani !

Pepin bácsi 2008.05.21. 07:34:36

nem is első :(

montam hoty qrwa lassú :(

HÜMÉR JÖJJÉL !!!!

KÁJZERSZÓZE 2008.05.21. 07:47:34

HÁROMSZÁZ!!!!!!!!

Lyóreggelt!!!!!!!!!!

sporttsets kiegészítő:
www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=181111

Mokele-Mbembe 2008.05.21. 08:19:05

Én vótam ma az első, beeee!

De azér (Y)o reggelt mégeccer

Troppauer Hümér 2008.05.21. 08:19:40

Jó reggelt!

Pepin bátyám! A willámtsapás megelőzését tanujjuk most. Ja, ebből 7főn vizsgázok.
Az erősáramú hálózatokban keletkezett károkat hejre tudnám állítani, ha ott lennék.

egyépként kéccázegészhattized!

Pepin bácsi 2008.05.21. 08:24:46

hát akkó így lyártam akkó

maj gyön pestről ety szerellőbácsi oszt mekszerelli

Mokele-Mbembe 2008.05.21. 08:29:19

Tennap én is aszittem, belecsapott a ménkű a derótba, mer nem vót se tévé, se net. Aztán megsúgták, hogy egy nagy sárga ménkű harapott ki egy darabot a kábelből fődmunka közben.
Nosza, asszony bepánikolt, hogy oda a kedd esti sorozat. De nem én! Előkerítettem szobaantennát, berittyentettem a retekklubot huszonegy nulla-nullára, jobb volt, mint valaha.
Huszonegy nulla-egykor megjött a kábelen az adás.

KÁJZERSZÓZE 2008.05.21. 08:31:17

nekem is elment a tévém ety időre, a net is bisztosan, mert URH-s. lékköri zavar odavág nekije.

Ma szerd, BL döntögetés, és ety yó nap az I V Á S R A!!!

cyan 2008.05.21. 08:59:32

jó reggelit!
sokk kávét!
ma városjáró leszek :(

Syca 2008.05.21. 09:07:29

csak halkan megjegyezném a szülinapom végett is jó a mai nap az ivásra

Mokele-Mbembe 2008.05.21. 09:08:16

Szia cyan! Mi ezen a :( ?
Tudnád, mennyire járnék akár várost is, csak ne kéne itt gürcölnöm műfény & műlevegő mellett...

Pepin bácsi 2008.05.21. 09:15:29

A lyó Istenke éltessen Syca őrőmben bódoccágban !!!!

Enyingen tevőlegesen is meg fogjuk ünnepölni

cyan 2008.05.21. 09:24:21

Mokele! tudnád mennyire jobban szeretném, ha melóba járnék! azért legalább fizetnének is. így a városjárás viszi a pénzt....

KÁJZERSZÓZE 2008.05.21. 09:24:46

ISTEN ÉLTESSEN születésed napjának okából kifojólagossan Syca!

cyan 2008.05.21. 09:28:11

tavaly én is műfényben, műlevegőben melóztam. egy pincében, ablak nem volt, szellőztetni nem lehetett, beraktak vagy 5 légkondit, de az csak megkeverte ugyanazt a szar elhasználódott levegőt. mindjárt előások pár fényképet, megnézhetitek :))

Syca! a Jóisten éltessen sokáig!!!!

Syca 2008.05.21. 09:30:53

köszönöm, köszönöm, de ne csak a szátok járjon majd, igyatok is egy sert (majd) az egészségemre, bódottságomra, meg a többire

Troppauer Hümér 2008.05.21. 09:37:44

Istenke éltessen sokályig, Syca!

cyan 2008.05.21. 09:41:51

ez vót az asztalom (az egyik, 3 gépen dolgoztam, volt, h egyszerre):
kepfeltoltes.hu/view/061230/100_3671_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ez meg a többiek helye:
kepfeltoltes.hu/view/080521/IMG_0080_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ez a 4 asztal, ebből 3 az enyém volt, 1 szken, egy összerakó, egy kamerás felvételhez+összerakó
kepfeltoltes.hu/view/080521/IMG_0081_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
itt meg a jelenetek:
kepfeltoltes.hu/view/080521/IMG_0096_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mokele-Mbembe 2008.05.21. 09:49:19

Álgyon meg a Jóisten a születésnapodon, Syca! Az esti söröma te egészségedé...

Mokele-Mbembe 2008.05.21. 09:52:32

Cyan, különösen az iratkupac teccett. Impozáns, az tuti.

cyan 2008.05.21. 09:54:31

az nem iratkupac, az maga a film rajzolt állapottyában. egyenként felvenni, ill. szkennelni. még szerencse, h automata szken volt :))

Pepin bácsi 2008.05.21. 09:56:37

mindenképpen fogok inni - nem egy, de sok - sert a zegésségedre Syca !

Mokele-Mbembe 2008.05.21. 10:03:35

Mennyire automata? Leszedte a polcról a soron következő kupacot?

Eccer a pécsi Pannóniában én is végignézegettem, hogyan csinálják ezt az egész rajz- meg gyurmafilm-mókát. Jópofa volt. Az osztálytársam apja vitt oda minket, úgy hítták, hogy Varga Csaba. Szegény csúnyán bebukott a Bean-sorozattal, most már inkább csak a fia van az iparban.

Syca 2008.05.21. 10:04:02

köszönöm mégegyszer és akkor a következő két pasit magamnak küldöm :)

www.youtube.com/watch?v=VhwiddtHVxs&feature=user

www.youtube.com/watch?v=pPoR-vS_d94

Pepin bácsi 2008.05.21. 10:08:25

Prezident merre van, látta valaki ?
Tennap se nem vót itten.
Gyugtalanittó

cyan 2008.05.21. 10:10:33

annyira azért nem ótómata. csak be köllött írnyi a szekvenciaszámot, jelenetszámot, réteget. aztán úgy 70 darab papír belefért az adagolóba, na az elindult, és lehetett menni cigizni. mire visszajöttem, már be is nyelte a rajzokat :))
varga stúdiót már a bean alatt is az erkel igazgatta, csaba csak a nevét adta hozzá :)))

Mokele-Mbembe 2008.05.21. 10:17:37

Mind1 az, ki igazgattya, ha nem ért a devizakockázatokhoz, oszt jól bebuktya az egészet.

Syca 2008.05.21. 10:19:19

jelentem én nem láttam Prezident, bár ez nem sokat jelent, mert én ma alig látok :D

Mokele-Mbembe 2008.05.21. 10:21:00

Syca, a Főnök közben előkerült, csak 1 poszttal feljebb...

De mér nem lácc már kora reggel?

Syca 2008.05.21. 10:23:13

mert bódog vagyok és nem látok tőle :D

Mokele-Mbembe 2008.05.21. 10:29:24

Én sose vagyok bódog attól, hogy örexem. De hát nem vagyunk 1formák...

Syca 2008.05.21. 10:46:07

én sem az öregedéstől vagyok bódog

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.05.21. 22:42:52

bodogon votam katona
Isten eltessen aze'
süti beállítások módosítása