PolyMeta


Ezzel kereshecc blogokban is:





PolyMeta - az okos kereső

A klubról

A CsK megalakulásáról
itt találhatsz
infókat.



Egy kis ízelítő:
Hibbrid v 1.0
Hibbrid v 2.0
Hibbrid v 3.0
Levél a szalag mellől

Kontakt




Friss topikok

Tarda

Nincs megjeleníthető elem

Homár

Nincs megjeleníthető elem

AL

Nincs megjeleníthető elem

SMS az IP-re

Mix

Eddigi kukkolások:




Locations of visitors to this page

A szemorvosom ezt ajánlja:


Firefox 3

Ezt csak úgy:







Irfanview a képek csöcsörészéséhez:


Get it from CNET Download.com!

Adobe Flash Player:




Free fontkészletek:




miro vigyijó pléjer:




Freebies:






Creative Commons License

bagzómaCsKa & Csöcsörész Klub
by Dr Net Elek is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Hungary License


Google Pagerank, SEO tools



Hun-Web Linkek

pagerank
duma fórum
Directory of Humor Blogs
TopOfBlogs


Site Meter


Címkék

(•)(•) (9) ágy (2) ajándék (1) alkohol (4) állás (1) állat (3) állatmese (1) anya (1) autó (3) backdoor (4) bagzómacska (1) baleseti jegyzőkönyv (1) bálna (1) bankos csalás (1) bank of csk (3) batman (1) béna (1) bingó (1) boci (2) bömös (1) bor (3) buék (1) buzik (1) cigi (1) csetrulett (1) darts (1) drót (1) ébrsztőóra (1) egésség (2) elefánt (1) elsőőő (1) esküvő (1) fasz (1) fejel (1) férfiak (1) film (3) földralyz (1) fontos (1) foto (4) fotosop (1) függőség (1) gasztro (2) gyesznyó (2) gyikfélék (1) gyóccer (1) hajó (1) hazafi (1) hibbrid (11) hírdetés (2) hoki (1) húsvét (6) idióta (1) ima (1) internet (1) ital (3) játék (5) jég (1) jégfal (1) kaja (1) kama sutra (4) karácsony (12) karesz (1) karnevál (1) kerékpár (1) kérek szépen (1) kiállítás (1) kocsma (2) kocsmatúra (3) költemény (1) koncert (1) kosárlabda (1) kung fu (1) kutya (2) lángos (2) lecke (1) levél (7) lovagoknak (1) mastercard (1) medicina (1) medve (1) merci (1) mikulás (2) milf (1) mókahely (4) motor (3) mozi (3) munka (2) munkahely (3) naptár (4) nem video hanem gif (1) nincs egy rongyom (1) (2) nők (7) nőnap (1) nyaralás (2) nyelvlecke (2) nyomtató (1) nyúl (2) ojró (1) onlájn (4) orosz (1) paraszt (3) parasztok (5) pi (1) pia (3) plakát (1) pofon (1) póló (1) pszichológus (1) puna (4) rajz (1) reggeli (1) rejtvény (1) reklám (5) relytvény (1) rendelés (1) részeg (1) rock (3) rokk (3) rokk(o)(o) (1) sajt (1) sikoj (1) smart car (1) somlói (1) sör (12) spam (3) spiderman (1) spongyabob (1) sport (2) strandszezon (4) stressz (2) sufnituning (2) szabályok (1) szakmai rendezvény (1) szalma (1) székely (1) szemüveg (1) szerda (1) szesz (3) szórakozás (1) szótár (2) születésnap (2) szüret (1) találós kérdés (3) tanfolyam (2) társkeresés (11) tehén (1) tehenészlány (1) télapó (1) telefon (1) természet (3) túrista (1) tűz (1) tűzoltók (1) ügyességi (1) ütés (1) üzenet (1) valentin nap (1) vidámság (1) videó (2) vígjáték (1) világrekord (3) világválság (2) villantás (1) vírus (2) wc (1) zene (2) zoo (13)

2008.05.06. 09:58 Dr Net Elek (törölt)

Aktuális csillagjegy

Horoszkópokkal, meg voodoo-varázslással nem igazán foglalom el magamat,
de több bika is leledzik körünkben, úgyhogy most kivételt teszek.
A harmoneten találtam egy elég részletes horoszkópot vitaindítónak.
Nézzük, mit ír az április 21.-május 20. között születettekről





Én, önkifejezés
Néhány jellemző tulajdonsága: öntudatos, erős akaratú, állhatatos, kitartó, alapos, nyugodt, nagy az önuralma, konzervatív, önfejű, makacs, haragtartó, nehezen kiismerhető, segítőkész, féltékeny, kényelmes, élvezetkedvelő, gyakorlatias, érzékeny, zárkózott, ragaszkodó, szelíd, rendkívül igazságszerető.

Vitalitása rendkívüli. Nemcsak viselkedésmódjában, de életvitelében és egészségügyi szokásaiban is az alaposság jellemző rá. Lassúsága, nagy alvásigénye szívós munkavégző képességgel párosul. Egészségének előnyére válik, ha rendszeresen végez testmozgást, és mértéktartó az élvezetekben. A világgal akkor elégedett ha személyi igényeit kielégítheti.

Lassúsága döntéseiben is megmutatkozik. Eltart bizonyos ideig, míg a külvilág jelzései nemcsak elérik, hanem tudatossá is válnak benne. Ekkor kezd megbarátkozni egy-egy új dologgal, személyét érintő jelenséggel, és időbe telik, míg megérik arra, hogy személyét érintő, egzisztenciális döntést hozzon. Egyedül az élvezeti ingerek teszik képessé gyors reagálásra. Fő léttörvénye, hogy a dolgok egyensúlyban legyenek, és hogy kedvteléseinek kényelmesen hódolhasson. Az őseitől átvett és a maga által kiépített értékvilághoz erősen ragaszkodik. Nézeteit illetően aligha van remény, hogy megváltoztatható. Alkalmilag mégis hajlik nézetváltoztatásra, ha életkörülményeinek jobbításáról van szó.

Legfejlettebb oldala az ízlés, beleértve a szó szerinti ízlelgetést is. Igyekszik kellemes dolgokkal körülvenni magát. Ami kellemetlen, arról - ha lehet - nem vesz tudomást. Ez a struccpolitika nála többnyire eredményhez is vezet.

Hogyan és mikor harcol egy Bika - hangsúlyos ember? Először is, ha lehet, nem harcol, nem áll szemben semmivel és senkivel. Igyekszik környezetével békében együtt élni, és ha nem kell attól tartania, hogy hátbatámadják, messzemenően tiszteletben tartja a másik embert. Ha kikezdik, akkor is csak a szükséges mértékig védekezik, kritikáját nem élezi ki. Ahhoz, hogy a béketűrésből kihozzák, tartós, többszöri bosszantásra van szükség, és arra, hogy önérzetében sértsék, vagy jogait nyirbálják meg. Ha valaki erre vetemedik, akkor aztán elementárisan törnek fel az indulatok.

A munkában, ha fölfogja a dolog jelentőségét, nagyon kitartó és szívós tud lenni. Örömét leli benne, ha rutinra tesz szert, és szívesen veszi fel nap mint nap a szerszámát.

Nem aszkéta típus. Ha hosszan vár a beteljesülésre, ezt nem önmegtartóztatásból teszi. Nála a várakozásnak értéke van. Szívesen ízlelgeti a beteljesülés ígéretét. Ha azután eljön az öröm, abba tejes mértékben bele tudja vetni magát.

Ha a Kos kedvelt színtere a harctér, a küzdőtér, ahol kitombolhatja magát, akkor a Bikáé a kert. Ez lehet a valóságban, de érthető jelképesen is. Fontos számára a lezárt terület, ahol minden kis zugot ismer, amit a magáénak tudhat, ahol mindent megfoghat, megtapinthat. Különösen akkor kerülhet előtérbe a birtoklásvágy, ha életpályáján nem ér el különösebb sikereket.

Ajánlás
Az asztrológiában adott jegyekhez adott foglalkozásokat kapcsol a hagyomány. Ezek nagyrészt helytállóak. A lényeget mégse a konkrét megjelölésben keressük. Így könnyen eltévednénk két fontos tényező miatt. Egyrészt, az ember színvonala, melyet sokszor a születése, környezete, tanulási lehetőségeik, kisebb mértékben vágyai határoznak meg, igen jelentősen befolyásolhatja hivatásválasztását. Másrészt pedig változó világunkban a klasszikus foglalkozásokon túl már annyi a speciális, a tudomány és technika változásainak hatása alatt született szakma, hogy ezeket nehéz is lenne mind felsorolni.

Ha az Ön horoszkópjában elég hangsúlyos a Bika-jelleg, jól tudja magát hasznosítani ott, ahol megbízható, kitartó munkára van szükség, ahol jelentősége van az ízlésnek, a formaérzéknek, ahol valami anyaggal kell megfelelően bánni. Alapossága, igazságérzete szintén előnyére válik olyan munkahelyen, ahol jobban megismerhetik.

Problémák a gyermekkorban
A gyermekkori élmények mindenféle típusú embernél egész életre kihatnak. A Bika-hangsúlyos gyermeknél ez abban nyilvánul meg, hogy a gyermekkorban kapott előítéletek és az akkor kimaradt dolgok végigkísérik egész életén. Ezeken változtatni nála már nemigen lehet. Jó, ha a szülő tudja, hogy a maga meghatározott, de egyirányú értékrendje esetleg levethetetlen teherré válik gyermeke számára egész életében, s ettől ragaszkodó természete miatt nem tud majd megszabadulni.

Így, míg a Kos típusú gyermeknek elsődleges dolog különböző törekvéseinek kordában tartása, addig a Bika-típusnál ennek ellentéte a helyes nevelési mód. Ablakokat kell nyitni számára amelyeken más felé is kitekinthet utakat kell mutatni, amelyeken más irányba is lehet menni.

A Bika típusú gyermek eléggé békés, igénytelen, azonban nagyon fejlett az igazságérzete. Ha más területeken kevesebb a gond vele, a szülőnek nevelőnek itt ügyelnie kell, mert a legkisebb igazságtalanságot, jogsértést is az átlagosnál jobban a szívére veszi.

Végül pedig jellemzője a lassúság, amely a tanulásban is megnyilvánul. A Bika-szülött gyermek általában lassabban, nehezebben tanul a többieknél. Ezt tudomásul kell venni - mint a fentiekben utaltunk is rá - , hogy más a tanulási mechanizmusa, mint a többi embernek. Ezen a területen igen nagy szükség van a türelemre, a kivárásra.

50 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Syca 2008.05.06. 10:03:34

eccer volt egy bika pasim, na ő nem volt jó (o)(o)-ben, biztos ő volt a kivétel, mert a tagtársakról ilyet sosenem gondolnék

Marvvin 2008.05.06. 10:08:33

Én úgy vagyok a horoszkóppal, mint a parszt bácsi a csillagok háborújával...

Dr Net Elek (törölt) 2008.05.06. 10:10:02

Szesz Marvvin! Rég láttunk.

Sokorai_Atala 2008.05.06. 10:11:18

Én amúgy Ga-bika vagyok, akkor ez vonatkozik-e rám-e:)

Dr Net Elek (törölt) 2008.05.06. 10:12:11

Te is bika Atala? Hámostmá magam alá csinálok...

Syca 2008.05.06. 10:17:03

hogy van a paraszt bácsi a csillagok háborújával?

Sokorai_Atala 2008.05.06. 10:17:04

Nem oroszlán vagyok, csak szóvicceskedtem:)

cyan 2008.05.06. 10:19:02

Atala, én is orosz leány :))

gyugtassanak meg a bikák, ez az oroszpók legalább illik rájuk?

Dr Net Elek (törölt) 2008.05.06. 10:20:42

Akkó jóvan.

A parasztbácsi-effekt engem is érdekelne.

Dr Net Elek (törölt) 2008.05.06. 10:21:37

Naggyábul stimmel, de azé van ami sose vót igaz.

Sokorai_Atala 2008.05.06. 10:24:57

Jól van Cyan, mi azoroszlányok:)

cyan 2008.05.06. 10:25:26

jóvan Elek, meggyugodtam, rám se illik az orosz leány :)

cyan 2008.05.06. 10:28:04

nővérem nagy oroszpókos, engem nem izgat annyira. ő most tanulja tanfolyamon, mit, hogy kell kikalibrálni. közölte velem, h nem is oroszlány, hanem szűz vagyok, hiába születtem 1 nappal a szűz előtt. szűz se stimmel. rám egyik se stimmel :D

Syca 2008.05.06. 10:28:48

írjunk saját horoszkópot és utána csinálunk naptárat magunknak :)

KÁJZERSZÓZE 2008.05.06. 10:29:37

tizennegyedik!!!!

engedlyétek, hoty megossza veletek egy székej bácsi táviratát:

A székely bácsi elmegy Magyarországra. A feleségét a komájára bízza,figyelje, nehogy megcsalja. Pár nap után látja a koma, hogy Etelka (a székely bácsi felesége) egy katonatiszttel bemegy egy szállodába.

Rögtön elrohan a postára, hogy táviratozzon.
- Kérem, én sürgönyözni szeretnék!
- Mi lenne a szöveg?
- Írja gyorsan: "Komám, gyere haza, mert a feleségedet basszák!"
- De uram, ilyet nem lehet írni! Fogalmazza meg másképpen.
- Na, jól van. Akkor gyorsan írja:
"Etel a hotelbe', csücsül a fotelbe',
katona hitelbe hatol be Etelbe.
Textiláru lefelé, hentesáru befelé,
a szőrszálak összevissza,
baj van komám, gyere vissza!"

cyan 2008.05.06. 10:32:31

jóóóóóóóóóóóó :DDD
jut eszembe a versről, mi van Rákkal?

Dr Net Elek (törölt) 2008.05.06. 10:39:25

Kájzer: te gyilatkoztá má a I. (o)(o)partyrul?

KÁJZERSZÓZE 2008.05.06. 10:46:56

nem tudom Prez!

messze van nekem, kezdődik a vizsgaidőszak az asszonkámnak, a picire is vityáznom kő emiatt. Egy meccsem van még - most vasárnap - asztán kezdődik a rályáccás. Hat meccs, július elejére lesz vége. Erőd menetrend lesz ez így, bár nattyon szeretnék Enyingen sörrel enyelegni. Majd lekközelebb, ez mostanság nem fog beleférni nékem..

Nincs harag utye?

Dr Net Elek (törölt) 2008.05.06. 10:50:21

Mér lenne? Nem régi idök május 1-i felvonulása ez. Ha nem, hátakkó nem.

Syca 2008.05.06. 10:53:00

lesz még II. III. és sokadik (o)(o) party is

Troppauer Hümér 2008.05.06. 10:53:26

Elmegyünk, oszt fekete kakas vérit ontyuk, majd lyelentős mennyiségű sert borítunk magunkba, szigorújan a vudu hagyományajinak megfelelően?

Dr Net Elek (törölt) 2008.05.06. 10:53:31

Maradt még Atala, Mokele meg Rák.
Tessenek a megfelelö helyen nyilatkozni.

Dr Net Elek (törölt) 2008.05.06. 10:55:29

Te tucc valamit Syca. Megosztod velünk, vagy sötéccségbe éljünk tovább?

Syca 2008.05.06. 10:59:58

na majd mindjárt itten a fénykardomat előkapom, csak nem tudom hová raktam a ritikülömben (pakol, pakol) rúzs, parfüm, óvszer, tampon, kutyoltásibizonyítvány, testvérek fényképe, szülök fényképe, kutya szüleinek fényképe, esernyő, pótharisnya, pótbugyi, pótbugyipótbugyija, szőke hajfesték, fényképezőgép, cipőpucoló, pendrive, kölcsönDVDfilm, irattartó, iratok, pénztárca, lakáskulcs, kocsikulcs, irodakulcs, traktorkulcs, gummicsimma.... na végre szóval itt fénykardom, de mire is kell rávilágítom?

Dr Net Elek (törölt) 2008.05.06. 11:02:42

Ó(v)szeres is vagy egyben Syca?

Világiccsál rája erre:
Syca 2008.05.06. 10:53:00

cyan 2008.05.06. 11:03:58

te jó ég! bőrönd a kistáskád? nekem egy övtáskában elfér minden. néha a kabátzsebemben is :))

Mokele-Mbembe 2008.05.06. 11:04:04

pölö hogy hol maradtam le a kongresszus meghirdetéséről

cyan 2008.05.06. 11:05:42

Elek, feledékeny vagy. mennünk kell Veszprémbe is, velős-pirítóst enni és sörözni :P

Dr Net Elek (törölt) 2008.05.06. 11:06:41

Mokele: itt-e:

Meghívó - I. Live (o)(o) Meeting

Syca 2008.05.06. 11:07:27

jaj mennyi dolgom van, most pakolhatok vissza meg világítanom is kell meg gasztro(o)(o) is jön mingyá, de én megettem egy csomó gumimedvét rosszkedv ellen és nem is vagyok most éhes..

szóval mondanám, hogy megálmodtam, hogy lesz II. III. és sokadik (o)(o) party, de már elárultam, hogy Mokelével álmodtam, így arra világítok rá, hogy jövőbe látok :D

Syca 2008.05.06. 11:08:21

cyan: azért az egészen pontosan így lesz:
cyan · kokereszt.blogspot.com/ 2008.05.06. 11:05:42 Elek, feledékeny vagy. mennünk kell Veszprémbe is, velős-pirítóst enni és sörözni :P + mézes málnás pálinka

Dr Net Elek (törölt) 2008.05.06. 11:08:21

Velös-piritóst szeretem, de hoty arra mikor lyárok, aztat csak az égiek tuggyák.

AlulírottFentemlített 2008.05.06. 11:09:26

Lui Padre áldjon meg napotokat !

A horoszk(ó)(ó)p készítők honnan veszik ezt sok okosságot ?

cyan 2008.05.06. 11:12:14

nálad is lesz buli, az elmaradt helyett, Syca? ALakuló-gyűlés, v mi?

Syca 2008.05.06. 11:16:04

cyan: hogy a mákba ne lenne, csak találjátok ki melyik 7végén lenne jó mindenkinek és akkor jól lovaginává ütjük magunkat

Dr Net Elek (törölt) 2008.05.06. 11:19:45

Nem tom Alulirott, de a naggya stimmül. Malyd a Vice meg a Brigusz nyilatkoznak, hogy most mi van.

Sokorai_Atala 2008.05.06. 11:30:32

Elek, sajnos még nem tudom a programomat, mert nálam úgy 2-3 nappal előtte dől el minden.
De mindenképpen megyek, ha pont nem találnak ki valamit itt acégnél, hogy ugorjak már ki valamelyik országba. naptárba beírtam és indulok Skoda típusú gépjárművemmel, ha alkalmas. Csak majd valami jel egyezményes jel legyen (rózsa a hajban, szegfű a gomblyukban vagy ibolya az ölben)

KÁJZERSZÓZE 2008.05.06. 11:35:51

Brékin Nyúz!

Ma reggel a kisbótban vótam reggelit venni és láttam a telyes hüttőben egy rakás főzőtelyszínt. Tuggyátok mi vót a neve????

Hulala tejszín...............

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Syca 2008.05.06. 11:39:12

Kájzer oszt vettél-e?

Dr Net Elek (törölt) 2008.05.06. 11:40:29

Hehe Kájzer. Épp a hétvégin futottam én is bele. Gondúkodtam is, hogy lefotózom a Sycának, de nem vót nálam telefony.

Pepin bácsi 2008.05.06. 11:41:11

A Pepin meg csak szopik&szopik&szopik..... :((((

Mokele-Mbembe 2008.05.06. 11:42:41

Pepin, állj át a másik oldalra, ott sokkal jobb

Syca 2008.05.06. 11:43:52

Pepin gyere velem sztrájkolni én aztat csinálom, munkátbeszüntettem

Syca 2008.05.06. 11:48:57

gasztro(o)(o)

Feleség kétségbe esve rohan a férjhez:
-Drágám, anyám leesett a létráról, most mit csináljak? -Paprikás krumpli jó lesz...

A szilveszteri buli már a javában tart, pia, tánc, miegymás.. Egy srác odamegy egy már jó ideje ücsörgő lányhoz:
- Veled nem táncol senki?
- Nem.
- Akkor feltennéd a virslit főni?

KÁJZERSZÓZE 2008.05.06. 11:49:26

dehoty vettem ojat!!!!! amúty sem főzök ojat amibe kellene:

csülökpörkölt, zúzapörkölt, fasírt, sülthúsok - ki a francnak kell ojan főzőicsoda???? nem akarok én semmiféle sutulékot csinyáni....

Dr Net Elek (törölt) 2008.05.06. 11:49:37

Má kinn is van a gasztro(o)(o)!

KÁJZERSZÓZE 2008.05.06. 11:53:30

Syca: :D :D :D :D :D :D :D :D

Briguszka 2008.05.06. 18:32:32

Ez a horoszkóp egy tiszta kamu, a gyerek az osztályból ( 28-an vannak ) az egyik legjobb tanuló és pörög ezerrel, akkó most nem bika?

én meg csak nyilasos

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2008.05.06. 21:39:27

brigusz
a kosokkal mi van?

cyan es Syca en nagyon betarsulok barmlyen alakulo uleshez...
süti beállítások módosítása